eminekaraer Kızlar son adet tarihime göre 5 hafta 5 günlük gebeyim. Beta hcg 7.68 iken öğrendim 2 günde bir %100 artiyor. Bugün beta 770 idi. Gene artmış ancak bebeğimin haftasına göre beta hcg düşük mü sizce ? Doktora 7 Ekimde gidecegim henüz gitmedim.
mommymon eminekaraer benimde 6+3 sata göre ama dün beta degerim 842 geldi 4 gün önce 370ti hic istedigim gibi de katlanmadi yarın sabah gideceğim bende kontrol
atkaplan eminekaraer canım betanın kac oldugu onemli degil betan 2 gunde 2 katına cıkıyosa için rahat olsun hiç korkma onemli olan kac oldugu degil hangi hızla arttıgıdır
eminekaraer mommymon 2 günde bir %53 ve üstü artış iyi diyorlar. Umuyorum cok guzel haberler alirsin 🧡
Ecem_P eminekaraer Beta herkeste haftalık bir çizelgeye göre artmaz iki günde bir artıyorsa sorun yoktur :)
mommymon eminekaraer %53 iyi midir ? İlk defa duyuyorum 26 Eylül 370 beta 30 Eylül 842 geldi aşağı yukari yüzde 50lerde yapıyor cok umutsuz ve mutsuzum yarn doktora gidecegm bütün postlari okuyup icimi ferahlatmaya çalışıyorum
eminekaraer mommymon ben yüzde 53 diye biliyorum arkadaşımın ilk çocuğunda oyle artmış mesela 4 yasinda kizi var