Tugceates merveeed 14+2 yim canım 12 haftada erkeğe benziyor ama hazırlık yapmayın sadece kemik yapısına göre bi tahminde bulundum dedi önümüzdeki hafta randevum var bakalım merakla bekliyorum 😍sen öğrendin sanırım
Alparslan merveeed 13 haftalığım bebişim erkek doktora 2 kere sordum degişmez dedi birde 3 yaşında kızım var oh daha ne olsun rabbim onlara saglık sıhhat versin inşallah😇👫
DidemYldrm merveeed 11+6 da erkek dedi pipiyi gördüm ama bir daha ki geldiğin de daha net olur dedi 13 haftadayız bakalım yarın gidicem tekrar değişmiş mi değişmemiş mi merak ediyorum sağlıklı olsunlarda 🙏
Zeynepkycan Tugceates aynıyız canım bana hiç tahminde bile bulunmadı şubatın 2. Haftası randevum var bakalım ne diycek çok heyecanlıyım çok merak ediyorum 🙈😊
Gulizar0652 12 haftada erkeğe benziyo dedi 13. Haftada yüzde 90 üstü kiz dedi 14.haftada erkek diyene gittim büyük ihtimal erkek bak pipisi dedi bakalım canım 16. Haftayı bekliyorum 😊
Ttk 13+5 benim iki hafta önce bacak arasına yoğunlaştı kız dedi. İki gün önce yine gittim kız dedi ben erken öğrenmişim 😍🙈
SEVGIAHMET Su an 15+5 iz ikili teste öğrendim cinsiyetini 100/99 erkek dedi sonra kendi doktoruma gittim oda çıkıntı var dedi 20 temmuz dogum gorunuyo❤🤗
Aysunacikalin SEVGIAHMET ben 11 haftalikken doktorum erkek dedi yarın kontrolüm var yine şuan 15+5 haftalığz😊
merveeyn Benim bugün kontrolüm var inşallah bugün öğrenebiliriz kızlar çok heyecanlıyım bebeğim 15+2 günlük 🤗
merveeyn merveeed dün öğrendik oğlum olacak Allah'ın izniyle insan o kadar merak ediyor öğrenince bütün heyecanı gidiyor yalnız onu farkettim 😂😂 Darısı sağlıkla inşallah kucaklarimiza almaya 🙏🙏❤
Nihlem Benimde dün gittim 13+4 erkek dedi gösterdi 15 gün sonra tekrar gidicez umarım değişmez %99erkek dedi pipiyide gördük ama insan yinede inanamıyor
Snaydnn 15+3 bir türlü uygun pozisyon yakalıyamadı doktor öğrenemedik 8. Subatta tekrar gidicem inşallah öğrenicez