Benimennembirmelek Kızlar ben acık öğretime kayıt yaptırdım ama kimse bilgi vermedi toplam 120 kredim var şuanda ama ben nerden çalışacagım dersleri neye göre seçeceğim bilmiyorum nerden ve hangi konulara çalışacagım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
beyzaasenaa Benimennembirmelek bende açık öğretim mezunuyum 135 krediydi bundan 3 yıl önce ama şuan kaç kredi bilmiyorum milli eğitimden kitap alıyordum ordan çalışıyordum ben dersleri de açık öğretimin sayfasından seçiyordum
Elfidanur Benimennembirmelek ders kayıt tarıhıne bak parayı yatır suan 170 olunca mezun oluyorsun ve ders secımını yap kitapları açıköğretimden al sonrasını bılıyorsundur sanırım
erikarpuz Benimennembirmelek hangi bölümdesiniz telegram gruplarında çok güzel notlar var takip edebilirsiniz
1devaannesi Benimennembirmelek benim 70 kredim vardı diğer dersleride verirsem 12 der yani 120,130 olacak herhalde seneye değil birtakım seneye üni sınavına girmek istiyorum bütün test ve ders kitaplarını haftaya söyleyeceğim yaşınız kaç bu arada
Benimennembirmelek Elfidanur dersi neye göre seçiyoruz?? Ben bundan sonra üni de düşünüyorum Açıkçası hiç bilgim yok bilgi vermediler ve sınavlar da artık internet üzerinden olmuyormuş
beyzaasenaa Benimennembirmelek zorunlu dersler var zaten yanlarında yazıyor önce onları seçiyorsun sonra kalanlardan ekliyebiliyorsun Diye biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltebilir
Elfidanur Benimennembirmelek zorunlu derslerıni sistem sectırıyor zaten gıt bak kaydet sonra kitaplarını almaya gıt
1devaannesi Elfidanur bana kitap alınmıyor denildi halk eğitme gitt8gim zmn yaa üzüldüm sahs e boylevolmasina şimdi 5000 TL’lik kitap defter alacağım
fatmaanuurr22 1devaannesi yaa ne zaman gittiniz bende bu dönem kaydimi yeniledim dersleri de seçtim yani sistemden otomatik ayarlarım zorunlu dersleri ama hâlâ gitmedim kitap almaya kitap verilmiyor muymuş artık?
1devaannesi fatmaanuurr22 wvet bana öyle dedi ler link verdiler bu link üzerinden oluyor dedi ama ben o şekil anlayamıyorum maalesef
1devaannesi fatmaanuurr22 aynen öyle gerçekten, beklemiyor dum böyle birseyi tekrar arayıp soracağım hatta pazartesi