happymomdayss Yarın 7+0 olucam halsizliğim cok canım hiçbirşey istemiyor midem cok yanıyor neler yemeliyim saat kaç aralıgında yemek yiyorsunuz bilgisi olan yazabilir mi
Havin49_ happymomdayss bu haftalarda Niğde yanması kusma vs çok oluyor bu haftada iştahlı olan kimse görmedim ben 16 haftalığım o kadar iştahsızım ki 7 kilo verdim
Ecem_P happymomdayss Bu haftada sadece yanma varsa bence şanslısınız çünkü ben 14. Haftaya kadar bulantıdan sadece ayva ekşi elma çubukla beslendim ve genelde de herkesin bulanıyor allahtan benim geçti bazılarının geçmiyor mide yanmasına da gaviscon alabilirsiniz
Bdks98_ happymomdayss selamlar ben 23+2 deyim şuandada iştahım yok günde 2 öğün yiyorum sabah ve akşam bebeğimin gelişimi gayet iyi gidiyor içiniz rahat olsun aslında az yada çok yemenin bebeğin gelişimiyle doğrudan bir ilişiği olmadığı bilimsel makalelerde çok iyi açıklanmış aslında bebeğin kilosu boyu posu yüzdelik olarak genetik yapısıyla doğrudan ilişkili :) korkmayın
Busranur_mnts happymomdayss normal csnım bu dönemlerde yiyebildiğin kadar ye Benim ilk haftalar iştahım açıktı 11 12 gibi kapandı hazımsızlık iştahsızlık bulantı falan oldu 14 15e kadar sürdü sonra yine açıldı çok şükür 1 2 Ay sürer İştahım olmadığı zamanda da sabahları mutlaka peynir haşlanmış yumurta falan yiyordum ilk başlarda avokado çok tükettim
sadece1selda @happymomdayss 8+2 yim yararlı olan ne varsa hersey midemi bulandırıyo bende bişey yiyemiyorum aynıyızz🤢
happymomdayss sadece1selda ay valla öyle 3 aydan sonra düzelir insallah o zaman bebişimiz bizden besleniyor olacak
Busranur_mnts happymomdayss benim de öyle oluyodu mecbur yiyordum en azından ordan vştamin alayım diye
gulo21_ Bende senin gibiydim su içsem midemi yakardı hatırlarım doğru düzgün bişey yemedim yiyemedim suandada öyle ama en azndan eski mide yanmam bulantım çok yok geçiyor bı sure sonra hatta ben hiç gecmiyecek mi diye tedirgin olurdum
Busraaaakkk happymomdayss Ben olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kahvaltıda yumurta sebze yeşillik eksik etmem. Ara öğün kuruyemiş yiyorum. Kefir kabızlık için çok iyi geliyor. Akşam yemeğine et tavuk odaklı yemeye çalışıyorum bol salata ile. Abur cubur paketli kutu içecekleri hiç tüketmedim.