klncbebek blablablablablax bende bir bölüm izleyebildim kim kimin neyi çözemedim pekte sarmadı açıkçası 😀
QueenBahar_ blablablablablax askom anlatim Sana şöyle Eltisi oluyor Meryem’in kocassi eskiden ölmüş Ama Meryem eskiden bekarken reyhanin kocasına aşıkmış 😂
Simsimsem blablablablablax reyhanın eltisi😬 ama Meryem’in kocası gençliğinde reyhana aşıkmış. Meryem de bunu biliyor sanırım o yüzden reyhana baya gıcık
klncbebek blablablablablax en çok kızılcık şerbetine yakışıyordu sanki ordan da gittikten sonra hepimizi beraberinde götürdü izlemez olduk😀
Bbgg blablablablablax ya eltisi değil sanırım 😂 figenin oğlu değil mi Metin? Meryem figenin gelini, reyhan ise ölen kardeşinin eşi . Aras ve Metin kardeşler Aras figene anne diyor . Aras ile metinin babalar farklı sanırım
Bbgg blablablablablax kız hayırrr Metinin karısı Meryem ya 😂 ama benim dediğim doğru olsaydı Meryem de Figene anne derdi abla diyor .. ay ne biçim yapmışlar güzelce açıklasalar ya dkdkdk
blablablablablax Bbgg ben reyhanla metin evli diye biliyordum Meryemle de yasak aşk gibi düşünmüştüm ay hepten koptu bende 😂