Meriveannesi Deleted33000 najlı yavrum aynı ben 😅bu aralar eller ağızda tatlım size yeni güncelleme geldimi
Deleted33000 Meriveannesi öff hemde nasıl bı güncelleme geldi kendini yuvarlamaya çalışıyor kafasını kaldırmaya çalışıyor çok ağlıyor emmek istemiyor çoğunlukla ben hiç sevmedim bu güncellemeyi 😅
Meriveannesi Deleted33000 ayy ayy yerim ben 😅 canım sen sadece anne sütü mı veriyosun benimki yetmiyor sanki ya
Deleted33000 Meriveannesi evet anne sütü veriyorum ama benimki de sanki yetmiyor bez sayısı azaldı ama mama da içmiyor kız ne biberonla ne kaşıkla napcam bilmiyorum
Meriveannesi Deleted33000 canım Bugünlerde fark ediyorum ben de yetmediğini Bilmiyorum ne yapacağım ya Mama da vermeye pek içim el vermiyor ama bakalım Sen hangi mamayı veriyorsun ya da vereceksin
Deleted33000 Meriveannesi benim doğumdan sonra sütüm yoktu ya sma almistik yarım kutu o var sonra onu içmedi sevmedi doye düşünüp Bebelac almıştık o da var ikisinide deniyorum pes etmeyecegim hergun vermeye çalışacam biberona alışana kadar
Deleted33000 Meriveannesi sen az çok anlarsın kız bebeğin kilo alımı nasıl ama elimin altında olsun sütüm gelmeyince veririm diyorsan bilemem belkide yetiyordu sütün
Meriveannesi Deleted33000 öncelikle haftaya kontrole gttimde sorarım bakalım umarım gerek kalmaz 🤲 Bazen kendimi yetemiyor gibi hissediyorum mesela hasta olma lüksüm yok başım ağrıdığında bile kendine gel diyorum kendime😫
Deleted33000 Meriveannesi olmazmi bacım bazen kendimi bu yüzden gereksiz hirpaliyorum malum üç çocuk hepsinin istekleri farklı ve bazen gerçekten yetemiyorum