Deletedmom_297 Kızlar sizce isimli hastane çıkışı gerekli mi ? Ve müslün mi pamuk mu tercih ettiniz müslinler çok pahalı ama çok güzel pamuklarda uygun fiyat sadece resim ve hatıra amaçlı kullanılıyor sanırım .
Mzginsezn Deletedmom_297 yani kişinin zevkine kalmış bişi bence ben şahsen yaptırmadım çok da gerekli gelmedi bana
visnelicheescake Deletedmom_297 Ben Mart ayında doğum yapacağım kızımda Şubat ayında yaptım pamuklu almıştı anneannesi 11 parça isimli bunda da muslin yapmayı düşünüyorum zaten hastane sıcak araba ile eve dönüyoruz bir risk olacağını düşünmüyorum açıkçası ve çok da heves ediyorum muslin takımlara. Bir daha çocuk düşüncesi yok ise bence içinize sine sine yapın herşeyinizi.
erikarpuz Deletedmom_297 hatıra amaçlı olduğu için müslin daha şık duruyor diye müslin tercih ettim 4 kat geldi baya kalın bence normal ya giyilir
3kedili2bebekli Deletedmom_297 bence gereksiz çünkü o isim yazılı yerler çok sert oluyor bir de bir daha giyilmiyor ama alacağım derseniz mevsim yazsa muslin kıssa pamuklu
Deletedmom_297 visnelicheescake benimde doğum martta resim ve ileride hatıra amaçlı saklamak için düşünmüştüm 💕
Havin49_ Deletedmom_297 ben 3 aya kadar giydirdim 11 li isimli set almıştım bu sefer mislin sadece tulum be şapkasını yaptrıcam
Deletedmom_297 Havin49_ bende set olarak değilde sadece tulum olarak düşünüyorum hatıra amaçlı 🥰 Havin49_
Havin49_ Deletedmom_297 cnm o zaman tulum tek 700 dü oğlumda 11 li set 700 e aldım şıan da oğluma 1.5 sene önce hala o set o fiyatta ben tam 3 ay giydirdim valla iyi ki almışım diyor
Mervergun Deletedmom_297 ilk bebeğime yaptırdım şimdi yenisine yaptırmadım ilkini hevesle yaptirmuştım ama yaptırmasam da olurmuş
3boysmom Deletedmom_297 of aslında gereksiz geliyo ama 6 sene oğluma yapmıştım şimdi ikizlerime de yapmak istiyorum ama sırf ilkine yaptım diye😂 çok değişik kafadayım 6 sene önce olsa yaptırmazdım 2 kere giymedi bile😂😂
GSA7 Valla çok güzel gözüküyor ben beğeniyorum yaptırmayı düşünüyorum tabi daha bizim cinsiyet öğrenip isme karar vermemiz gerek
Annebus Deletedmom_297 bence çok güzel hem fotoğraflarda hemde hatıra olarak kalacak birşey 😍 ben müslin olanları az parçalı ve ince buluyorum fiyatlarıda çok yüksek kış bebeği olacağı için penye olanlardan tercih ettim 🥰 trendyolda astralbaby den yaptırdım 🤗 hem 3 ay kullanırım hem fotoğraflar harika çıkar hemde ömür boyu saklayacağım büyüyünce oğlumun ismine özel olarak hazırlandığını göreceği birşey olması beni duygulandırıyor 😍
Deletedmom_297 Annebus evet bende hatıra ve fotoğraflar için istedim müslinler çok gereksiz pahalı geldi banada 🥹❤️💕
Pofidik123_ Deletedmom_297 ben bugün annemle pazardan müslin kumaş aldım 2 metre aldık annem dikiş bildiği için bana o dikicek seti ama ben sadece yastığına ismini yazdırmayı düşünüyorum diğerlerine yazdırmıcam metresini 100 TL’ye aldık instagramda bi kaç sayfaya fiyat sordum hep 3-4bin fiyat verdiler dehşet pahalı
Deletedmom_297 Pofidik123_ evet bende kumaşlara baktım kumaşlar uygundu ama setler kumaşın çok çok üstü olmuş bi isim için mi alıyorlar okadar anlamadım. Birde sanırım setler 4 kat falan oluyor müslinler ama yinede çok pahalı