rupar visnelicheescake kesinlikle bebek hareketidir 😀bende 13 haftamda başladı . Düzenli değil tabiki ama dediğin gibi ultrasonda bakılan bölgemde hissediyorum. İlk gebeliğimde 20.haftalarsa hissetmiştim
visnelicheescake rupar ilk gebelikte 17 de hissettim sonrası daha da neltesti bugün burada bir arkadasimin yorum yaptığı gibi aynı kelebek cirpinmasi oldu
greybrde visnelicheescake mümkün değil bebek kemikleşmiyor bile minicik bir nokta nasıl hissedeceksiniz 🤣 o gazdır
visnelicheescake greybrde Birincisi ikinci gebeliğim ikincisi tecrübem az çok tecrübem var ve doktorun USG ile baktığı yerde bağırsakların yok bucudumu tanıyorum 🤣4 aylık bir bebeğin kemikleşmemesi de garip doğrusu 🤣
ongen visnelicheescake size katılıyorum gayet hisseden hisseder, 3 ayını doldurmus bebek tabii ki kemikleşti. Diğer arkadas farkettim de biraz ters cevap vermeyi seviyor belli ki :)
visnelicheescake ongen Sanırım öyle herkesin kendince tecrubesi var zaten bu çocuk kemikleşmese doktor bana neden desin ikili taramada burun kemiği oluşmuş kemik yani oluşmuş elbet ve 4 aylık olduk bugün 😅
ongen visnelicheescake seninle aynı günlerdeyiz 13+6′yız biz dee :) ben henüz hissetmedim ama hissetmeyi cok istiyorum, cok özlüyorum onu sürekli doktora gidesim var hahah