1_Pandackk Leyli44 benim de erken doğum riskim var şuan ilk gebeliğim 27 haftasinda 1200 doğdu gram kaybı oldu 970 gram 62 gün küvozde kaldi ikinci gebeliğim 30 haftalık olduk erken doğum riskim bunda da var 🥺 umarım 34 lü haftaları görürüz inşallah 🙏🏻
Muzyn Leyli44 benim bebeğim de 34. Haftada 2460 Gram doğdu. 4 gün kaldı küvezde şimdi 40 günlük çok şükür :)
rabis-0201 Leyli44 37+2 de 34 hafta ile uyumlu 2500 gr doğdu oğlum sonra 2300 e kadar düştü , sonrasında 1kg ala ala toparladı maşallahı var şimdi. hiç korkacak bir şey yok önemli olan sağlıklı olması :)
dndukaya Leyli44 ben 33+5 haftaligim dün bebeğim 2150 gram çıktı doktor iyi dedi ama benim çocuğum zayıf mi ozaman anlamadım şeker de var bende inisulun kullanıp diyet yapıyorum bebeğim kilo almıyor fazla sanırım doktor neden iyi dedi ozaman kafamda deli sorular 🥴
Ayfer_alkc Xxeson5 benimde bebeğim geriden geliyor bende de plesanta yaşlanması var dedi doktor her hafta kontrole git düzenli tansiyon ölç dediler
Zeyynepp1 Xxeson5 bana suyu ve plasentası iyi dedi. Çok fazla ciddiye almadı kilo durumunu. Her doktor farklı bir şey söylüyor gerçekten 🤷🏻♀️