Rabiadgdmr Leyli44 Hım bana da serviks uzunluğu kisalinca yapicam dedi doktor şuan 26 mis haftaya tekrar bakicaz inşallah
demirrleydi_ Leylak34 evet haftasıyla uyumlu normal aralıkta o haftalarda ortalama 1700-2000 arası oluyolar zaten
Yldz_89 Leyli44 benimde ilk kızım 38+5 haftalıkken 3750kg 53cm doğmuştu. Şimdi 2. Ye hamileyim oda kız 36+4 deyiz 1 hafta önce 49cm 3 kiloydu yarın kontrolüm var bakalım kilo almış mı merak ediyorum
babyiscoming_ Leyli44 38+0 da 3.700 gr 53 cm doğdu. Doktor ultrasonda baktığında doğumdan önce sadece 10 gr eksik söylemiş oldu doktorun söylediği kg doğdu yani 😌
ftmas Merhabalar, 34+2 haftalık hamileyim. 2 gündür tansiyonum çıkıp iniyor. En yüksek 14.9 gördüm endişe etmeli miyim arada baş ağrısı da oluyor. Hastaneye önceden gittiğimde gebelik zehirlenmesi için 16-17 olması lazım deyip yolladı beni
buseblt Herkese merhaba daha yeniyim 9 haftalık bi gebeliğim var ve aşırı her şeyde mide bulantısı yaşıyorum en çokta folik asit aldığım zamanlar artık geceleri kullanıyorum yatmadan yarım saat önce falan. Turşu kokusu burnumdan gitmiyor sürekli kusmak istiyorum kusamıyorum da ne yapmam gerek gram bilgim yok reflüm de var elma yiyorum muz yiyorum ağrılarda siz neler yaptınız 🥹❤️