karadursun Merhabalar, rahim filmi çekildi rahim kenarında 1 cm et var dedi gebeliğe engel değil dedi 2 cm olursa alıyolarmış. 1 seneyi geçti çocuk istiyoruz adetlerim düzenli eşime testler yapıldı herşey normal ama olmuyor. Başına benzeri olay gelen var mı
tkrk karadursun ben polip ile hamile kalmışım farkında bile değilim. Ama 7.haftam da kanamam oldu polip kanamış progestan kullandım. 10.hafta da tekrar kanama oldu progestana devam ettim . Ama polip ile hamile kalmışım. Ablam ise polibini aldırdı hamile değil ama herkeste farklı sanırım. Korkmayın 5 dakikalık işlemmiş dr a danışın
bebisleben karadursun benim de vardı canım doktor önce sıkıntı olmaz devam et olmazsa alırız dedi denedik birkaç ay çocuğumuz olmadı doktor alınması lazım tam bebeğin yerleşeli yerde dedi operasyonla aldırdım iki ay sonra hamile kaldım çok şükür
karadursun Cimcime30 sonrasında gebe kaldın mı ? Kaldıysan kolay mı oldu? Mahrem sorular ama kusura bakma bende bir çıkış kapısı arıyorum
Cimcime30 karadursun kuzum sorabılırsın sorun yok 18 ağustosta oldum bır ay korundum tedavıye başladık test ıcın 8 gunum kaldı
karadursun tkrk devlet hastanesi ilgilenmiyor bile özelde rahim filmi çektirdim 14 bin verdim bu ameliyata 40 bin istiyor ama engel değil dedi o yüzden çok aradayım