minismom Yalnız kesinlikle çok daha rahat karışan görüşen yok kendi bildiğin gibi devam ediyosun illaki zorluğu olacaktır ama o zorluk başkası varken oluyo bide başkasının öğütlerini dinliyosun hem psikolojik hem fiziksel yoruluyosun. Benim huyum pis biliyolar hiç benimle dalaşmamak için gariban anam bi teklif etti yok dedim tamam dedi 😂 hastaneye de dedim gelmeyin bebek doğunca gelirsiniz kaynanam biraz patavatsız Çünkü oraya da gelmediler çocuk doğunca geldiler 1 saat gittiler 😂 kaynanam hem faydası yok hem çenesi çok hiç uğraşamam annem ilk kızımda 5 ay yemek gönderdi bu sefer de elinden geldiği kadar gönderiyo kaynanam demişki alıştırma başlarının çaresine baksınlar ya ben gelinim elim tamam da diğeri senin oğlun değil mi hastaneye görmeye geldi doğum yapalı 6 7 saat olmuş göbeğin kalmiş dedi ben sağlıklı bebek sağlıklı tek dert göbek mı kalsın noluyo ki göbeğim olsun benimde tövbe ya daha neler neler o yüzden o zaten uzak olsun görümcem bekar kendine faydası yok annemin allah iki cihanda razı olsun hem faydası var hem ağzını açmaz kalma dedim tamam dedi sağolsun. Yemeği temizliği de saldıysa misafire ihtiyaç yok gönder gitsin boşver. Eşine alttan alttan desen anlar mı acaba biz toparlandık başımızın çaresine bakarız falan desen