miniminibiri 39 haftalığım karnım çok sert ve yukarda yani göğsümün altı bile çok sert böyleydi ama yinede doğum başladı diyen var mı
minismom miniminibiri ben 38+4 te karnım dusmeden dogum yaptım 😊 hatta kaynana daha karnın dusmedi dogumuna var senin karnın duscekte 1 hafta 10 gun sonra dogurursun demisti 😂
zge135 miniminibiri karnın düşmesi normal ve şart kanala girince bebek ona düşme diyorlar ama bunu doğum esnasında yaşayıp farkına bile varmayabilirsin mide tarafında boşluk hissedersin olursa
sevvallsanverr0 Leyli44 karnınızın düştüğünü nasıl anladınız ? Bana da karnım düşmüş gibi geliyor ama anlayamıyorum ilk gebeliğim olduğu için çok bilmiyorumda
Leyli44 sevvallsanverr0 alt tarafa baskı oldukça arttı tuvalet hissi daha çok oldu batmalar Kramplar oluyor
minikari Leyli44 ben daha 28 haftalığım iki gündür ben de de nu dedikleriniz var ama benim bebek baştan beri kasıklarda ayakları falan hareketleri de orada hissediyorum
Aaabbb21 miniminibiri bende aynı durumdayım gerçekten anormal miyim normal miyim çözemiyorum gerçekten
miniminibiri minismom Benimde ikinci gebelik ama sanki hafızam silinmiş birşey bilmiyormuşum gibi her şeyi soruyorum 🥲🥲
Fatma_furkan1996 miniminibiri al bende o kadar canım benim sanki hiç doğurmamışım gibi hafızamdan silinmiş o anlar sorup sorup duruyorum😅