Mor-kelebek [silindi] bu sabah perinatoliji doktoru detaylı baktı çok şükür olumsuz bişey konuşmadı yani gerilik var ama minyon olduğunu düşünüyorum dedi yinede idrar için bekliyoruz bakalım. Allah razı olsun unutmayıp yazdn kaç sefer 🌸💕
[silindi] Mor-kelebek Allah senden de razı olsun canım benim burda dikkatimi çeken birkaç profildensin 💜 aklım sende bebişle ilglenmekten unutursam diye haber ver dedim. Ben yazarım yine sana
Mor-kelebek [silindi] Allah razı olsun canım 🌸 sen bebisinle ilgilen onlar iyi olsun yeter ki az kaldı bende kızıma kavuşacağım inşallah 🤲🏻🌸
Mor-kelebek [silindi] inşallah canım Allah razı olsun 🌸 bu arada nurellla hesabından hiç haberin var mı canım önceden aktifti şimdi gözükmüyor hiç
[silindi] Mor-kelebek 8 gün sonra 9 aylık olacak kuzum, alıştım alıştım şükür. Diş derdiyle uğraşıyoruz 🥹🥹
Mor-kelebek Sevgiiss Allah razı olsun canım şu idrar sonucda temiz çıkarsa bir sorun olmayacak inşallah 🤲🏻 sonrası yakın takip
Mor-kelebek @eni67 @[silindi] @Sevgiiss @bebeklerim__ kızlar ben hastaneden kendi rızamla çıkış yaptım imza atarak baktım herhangi bir tedavi görmüyorum tahlillerde iyi çok şükür imza atıp çıkış yaptım 3 günde bir takibim olacak. Haber vermemi istemistiniz 🌸
[silindi] Mor-kelebek tahliller temiz çıkmış çok sevindim kuzum. İnşallah gerisi de sıkıntısız geçer sağlıkla kavuşursun bebişine 💜
Mor-kelebek bebeklerim__ çok şükür bütün sonuçlar temizdi doktor yine çıkartmıyordu aslında kendi rızamla çıktım artık iyice strest oluyordum orada
Mor-kelebek dia903_ ilk günkü doktor ve hemsiler gerçekten çok ilginçti kimseden kimseden haberi yok herkes birbirinden kopuk ve askiydi çok şükür sonraki günler gelen doktorlar daha iyi daha anlayışlıydi
Mor-kelebek Sevgiiss aynen canım hastane bana biraz uzak ama yapacak bişey yok artık biraz dişimi sıkcam yeter ki cadı kızıma sağlıkla kavuşaym 💕
Mor-kelebek [silindi] inşallah gülüm inşallah 🤲🏻🌸 gerçekten bu hamilelik son zamanları çok stresli oluyor benim ya