zeusaden kızlar bebişim dogdu cok sükür. Erken oldugu icin yogun bakima kuveze alindi sizden ricam bol bol dua edermisiniz bebegim ve tum bebekler icin❤️ Allah sizlerede bi nefeste doğurmayı nasip etsin🙏🏻
Cigulibinnaz zeusaden benimde 36+1 de doğdu. 1 hafta küvözde yattı. Hiç korkma hemen toparlıyorlar 🌸 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim bebisim taşikardiden dolayı erken doğdu enfeksiyondan dolayı küvözde yattı
Irem198 zeusaden benimde oğlum 36+2 doğdu 1 hafta kuvezde durmuştu solunum da sorun vardı sadece 😊 gözün aydin🤍
Hizliveofkeli Gözün aydın canım. Nasıl oldu neden erken oldu durumu nasıl vs bizimle de paylaşır mısın?
zeusaden Hizliveofkeli askim sancilarim cikiyodu nst de ama ben hissetmiyodum . Çatım dar olduğu için baskıda yapmiyormuş üstten rahmin yırtılma ihtimali olduğu için sezeryanla erken aldilar :(
zeusaden Cigulibinnaz Cigulibinnaz insallah bende bi problem yaşamam cok tesekkur ederim. Allah anali babali buyutsun bebisinizi💖
zeusaden Irem198 bizimkindede solunumda sorun var ciğerlerinde su kalmış atamamiş tam yavrum :( sizinkinide Allah anali babali buyutsun tesekkur ederim çok💖