visnelicheescake yourpariah aşkım doktor gördü ama netlik olsun diye önümüzdeki ay netleştirelim dedi tam
minikanne31 visnelicheescake kalp atisi 8. Haftada 160 dedi Dr arkadaşım da dedi ki kız mı acaba çok hızlı atiyor kalbi dedi var mı öyle bir şey sence
Ezg123456 visnelicheescake Bana da tahminde bulunur musunuz bi kız bi erkek diyorlar çatlycam meraktan net konuşulmadı hala
yourpariah Cukulutalisalep çıkıntı aşağı doğru olunca kız diyorlar ya o anlamda dedim askım senin hislerine güveniyorum 💕 ben de kız gibi gördüm çıkıntı ssağıda cunku😍
minikanne31 Cukulutalisalep insallah bakalım 2 kızın üzerine ama bir şey soracağım ya 8 haftalık kalp atisi 160 dedi Dr bir arkadaşımda dedi ki çok hızlı atınca kız oluyormuş var mı bilgin
yourpariah cansuu05 nuba göre mi baktın kuzum çıkıntı düz duruyor gibi görüyorum ben sence de öyle mi
yourpariah bartulies sağol aşkım yorumun icin😊 benim de kafamı o karıştırıyo bu haftada kızda da erkekte de cıkıntı oluyor diyorlar öyle mi acaba
bartulies yourpariah sanmıyorum 12-13 haftalık sanırım görümcem 12 de öğrendi öyle olsa hiçbir doktor o haftalarda cinsiyet söylemezdi