duygumu 3 sene önce normal doğum yaptım ne sezaryeni ne normali o hastanede önermem. kendilerini şikayet ettim kapalı cezaevi gibi yolunuz düşse bile uğramayın poliklinik katı iyi hoş ama hiç doğum katını görmediğimiz icin dönenleri bilmiyoruz ben doğum yaptığımda kapım açıktı acele acele bebek getiriyorlardı telefon yok bisey yok kanıtlayamadım bebeğin icine koyulduğu küvezde sorun varmıs pacaları tutusmustu cocuga bisey olacak diye annenin haberi bile yok sonra baktığımı görünce kapımı çektiler kafamı kapıdan dışarı uzatamadım kendileri boş boş bankoda oturduğu için görmemizi istemiyorlar herhalde şimdi tekrar hamileyim ucunda ölüm olsa da gitmem. 3 sene diyip geçme yakın zamanda bi tanıdığım daha doğum yaptı benden pek farklı konusmuyor o da normal doğum yaptı ama içlerinde merhamet insanlık yok yani gerekirse kredi çeker özele giderim ben su ana kadar devlette insan gibi insana rastlamadım ilk hamileliğimde tüm hastaneleri doktorları gezdim birinden memnun kalmıştım o da başka bi yere gitmisti su an hala doktor doktor geziyorum en iyisini bulana kadar içime sinmezse de kredi çekip yallah özele gerçekten bu defa insan gibi muammele görmek istiyorum