Bbgg Nihan87 maşallah sizin az kalmış zaten kimisi de ne kadar geç olursan o kadar iyi olur doğuma yakın olması bebeği daha iyi korur vs diyorlar ama muhtemelen ben 20 li haftalarda bi uğrayacağım ☺️
Aaaa9698 Eğer tek doz yaptırmak istiyorsanız son 30 lqrda falan yaptırımki bebeğede geçsin öyle yaptırmak daha iyiymiş diye biliyorum ben
NoName_ Bbgg tek doz olacaklara da genelde boğmacalı olanı ol diyor doktorlar siz yine söyleyin yaptırmak istemezseniz de yaptırmazsınız ikinci dozu zaten🙈 3 doz demişti bana 3.doğumdan sonra ben 3.vurulmadım
Bbgg merveaslannn sağlık ocağı 16. Haftadan sonra yapabiliyoruz zaten diyor geçmiş olsun yan etki vs yaptı mı 🌸
ppmerlina Bbgg benim ilk gebeliğim 2 doz oldum birincisi 20 haftamdaydı ikincisini 27′de oldum ikinci aşı tetanoz+boğmaca beraber yapılıyor. Detaylıya da 24.haftamda girmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Gzde_defne Bbgg canım onu ebe de bilir doktorum tek doz olacaksın dedi dersin ona göre aile hekiminle görüşüp sana yaparlar belki tek doz tdap yaparlar