Svsrms Kızlar son haberlere göre doğumdan önce 8hafta doğumdan sonra 16 hafta olacak şekilde düzenleme yapılacak yazılmış. Sizce bu sefer doğruluğu var mı olur mu
busrasya2334 Svsrms aşkım bu haber çıktığında kızıma yeni hamile idim. Şimdi 11 aylık olacak hala aynı konu ama icraat göremedim
bingaling562 Svsrms en azından bir 8 ay falan olsaydı keşke. Hadi kendini zorlayıp tüm iznini doğum sonrası kullan ama 6 aylık bebeği yine bırakamıyorsun bıraksan da gözün arkada kalıyor.
Esinbrn Svsrms merhabalar ben öğretmenim kızım 5 yaşında o zaman da doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta idi yani bi değişiklik olmamış yeni bi şey gibi sürekli aynı haberler dolanıyor
Svsrms sidibal sadece iki ay eklenmiş gibi oldu yani en azından doğum öncesi kullanmayıp doğumdan sonra raporla felan belki 6 ayı tamamlanır
sidibal Svsrms öyle tabiii kötünün iyisi ama yok 1 yıl olacak babaya 6 ay verilecek falanlar hava da uçuşuyordu
Slhknr Esinbrn doğumdan sonra 16 olacak işte yaparlarsa önce 8.sonra 16 totalde 24 yine çok iyi değil ama hiç yoktan 2 ay uzamış olacak izin
Esinbrn Slhknr o kadar umutsuzum ki bu konuda okuduğumu bile anlamamışım 🥴🥴 inşallah dediğiniz gibi olur bu arada çok iyi bi süre yoksa ücretsiz izinden devam edecek gibiyiz
Slhknr Esinbrn ay keşke olsun gönül ister 1 sene olsun ama 1 gün 1 gündür artık bize ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler