Meral_63 Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız aklımda bisye Yok dün kanat fırına atım yanında salatası mercimek çorbası bugün ne yapacam ☹️bu yemekler de ayrı dert vala
ppmerlina Meral_63 ben salçalı terbiyeli tel şehriyeli tavuk suyu çorbası ve yanına türlü yapıcam biraz pilav da yaparım belkii
visnelicheescake Meral_63 Aşkım kocam mesaide valla ne yaparım bilmiyorum kızımla kendime dünden börek vs de var aslında 😂
dil_n Sayayım size 😀 Karnıyarık+bulgur Taze fasulye Barbunya Arap tava fırın Köfte patates Patates oturma Musakka hep kıymalı saydım Yoğurt çorbası sebzeli makarna ya da meyhane pilavı
penbe_karisi Ayy canm bir mercimek çorbası cekiyorrr mis misssss havalarda serinlemisken misss gibiiii olurrr yanına hicbirsey yapmicamm 😁😁😁😁eşim saolsun tek yemekçi
Deletedmom_8793 Meral_63 bende daha yapmadım sadece eti buzluktan çıkardım yaprağı suya koydum eşim 7 de geliyor yetişir diye umuyorum
Yenibirannee Meral_63 yeşil mercimek çorbası, taze fasulye birde bulgur pilavı kızlarıma ayriyetten makarna yaptım aksama bide salata mis 😂😂