btl194 Kukoss doğduğunda da çok saçlıydı şimdi yine kız bebek bekliyorum acaba bu nasıl olacak daha düzgün bir görüntü yakalayamadık 22 haftalık olduk
Kukoss anneoluyorummm103 sormadigma cok pismanim yaa😂 iki kere yattik gostermedi diye esim ise yetişcekti farkedemeden ciktim eve gelince farkettim😂😂
btl194 Kukoss plasenta yakın yüzüne ondan net görünmüyor yüzü. geçen gün sadece ağız çene gördüm esniyor du ayyyy 🥹🥰
Kukoss btl194 evett bizimde genetikli tup :)) yaa esnerkende cok tatli olur ben oyle gormedimde hic :))
btl194 Kukoss valla hep gözümde canlanıyor o hali çok tatlıııı🫠 Rabbim tüm istyenlre de nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Kukoss btl194 video cekiyoruz biz cogu zaman sende cek saklarsin ben bi sonrakine kadar çok özlüyorum ❤️🥰
babyiscomings Kukoss anne karnında pigmentasyon belli bi süreye kadar olmuyormuş o yüzden saç kaş kirpik beyaz olarak duruyormuş k da ultrasona yansımayabilir canım ama yinede doktorun bilebilir
Kukoss babyiscomings gecen ay yoktu yaa bu ay belirgin kirpik kas gorduk esimle ikimizde siyah sacliyiz bize cekcek galiba 😂 bi sonraki gidiste netlesicek 😂
Kukoss babyiscomings ben radyoloji ultrason raportoruyum boyle biseyi onca senelik is hayatimda ilkkez gordum 😂😂