Nadiyecelik_1 Merhaba detaylı ultrason için en uygun zaman kaçıncı hafta sizler kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptırdınız?🤍
Ekonomist28- Daisyy000 merhaba ikili taramayı da devlette mi yaptınız? Bununla ilgili bilgi alabilir miyim? Herhangi bi hastanenin kadın doğumuna gitsem ikili tarama yaparlar mı? Mesela gider gitmez ikili tarama yaptırmak istiyorum diyince yapıyorlar mı?
penbe_karisi H_selooo olabilirr bilmiyorum valla geçen hafta kontrole gittiğimde söyledi 18 olduk şimdi ariyip randevu Alicam 🤗
H_selooo penbe_karisi benimde 18 haftalık ama 20 21 haftalıkken gitsem almama gibi bi durum olur mu diye korkuyorum erken diye
BurcuMusti3107 penbe_karisi peki kendi doktorumuz yapıyor mu yoksa bunun için farklı bir birim mi var
ozllemm01 Merhaba ben de devletten randevu bulamıyorum devlette yaptıranlar hangi hastanede yaptırdı paylaşabilir mi? 🙏🌸
ozllemm01 Nadiyecelik_1 Direk randevu alınabiliyor mu Zeynep Kamil’e gidiyorum ben perinatolojiden alınmıyor
Nadiyecelik_1 Cevaplarınız için teşekkürler canlar, şuan 15+1 pazartesi cinsiyetimizi öğrendik inşaAllah bende 20 yada 21 haftada yaptırayım diyorum☺️ İnşAllah bebitolarımızı kucaklarımıza sağlık sıhhatle kolaylıkla alırız 🐣🌸🤍
buse654_ Nadiyecelik_1 merhaba ben de 15+4 deyim doktorum cinsiyet için detaylı ultrasona git dedi sizin doktorunuz normal kontrolde mi gördü cinsiyeti
Mavisss12 ozllemm01 bende 20 haftaya gireceğim ikizlere bakıyolardır dimi zeynep kamilden randevı alıcağım
Nadiyecelik_1 ozllemm01 malesef alınmıyor, önce kadın doğuma gittim ben yüksek tansiyon ve kalp yetmezliğim için yönlendirdi ve yeşil alan açtı perinatoloğum detaylı ultrason için tekrar gelebileceğimi söyledi
ozllemm01 Mavisss12 detaylı ultrason için kadın doğum polikliniği antenatal bölümünden randevu almak gerekiyormuş 10 gündür saat başı bakıyorum hiç boş randevu bulamadım. Zeynep Kamil kadın doğum hastanesi olduğu için her türlü gebeliğe bakıyorlar ve baya da ilgililer ben çok memnunum ama detaylı için özele gideceğim sanırım. Sağlıkla gelsin bebişlerin 🌸
slnykrtl Devletten randevu alan arkadaşlar nasıl alabildiniz yardımcı olur musunuz? Şuan mesela perinatoloji bakıyorum İstanbul’daki tüm hastanelere. Hepsinin yanında detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor. Anlayamadım tam olarak nasıl ve nereye randevu alacağımı.
Gncgl-0303 slnykrtl Ümraniye devlette kadın doğum doktoru yeşil alan açıyor detaylı ultrason için daha sonrasında perinatalojiden sıra alıp gidiyorsunuz. Zeynep kamilde de yapılıyor fakat sıra bulmak biraz zor oluyor. Kadın doğum antenatal polikinliğine almanız gerekli .
Zcvkk slnykrtl merhaba🌸 öncelikle özel takipliyim ancak detaylı ultrasonu devlette yaptırmak istedim. Herhangi bir devlet hastanesine gidip muayene olup perinatoloji bölümüne sevk açtırdım. Daha sonra Çam Sakura hastanesinde uygun randevu buldum. Ama sabah saatlerinde bakmanızı tavsiye ederim. Saat 10 da bakarsanız inşallah düşürürsünüz uygun randevuyu. Yanında detaylı USG yapılmamaktadır yazısı olanlardan almadım.
zhr34 slnykrtl bende Zeynep kamile gidiyorum her gün sabah 10 da arıyosun 182 den aldım mhrs den çok zor bende hafta yaptırıcam o zaman 22 haftaya girmiş oluyorum istanbulda Zeynep kamilden başka yapan yok ben arayınca öyle söylediler ben kontrollere de o binaya gidiyorum riskli gebelik olduğu için şeker trioid takibim var ama dediğim gibi her gün arayın yardımcı olurlar
emined0 slnykrtl sehir hastanesine gidiyorum doktorum bi kagit verdi radyolojiye ciktim ordan detayli udrasona gun verdiler oyle gittim 23. Haftada