Orkidem8 Kızlar adete 7 gün var prodoctor test erken olan yaptım 2. Çizgi beyaz çıktı 2-3 dk içinde böyle oldu neden böyle hamile miyim değil miyim 😌 yaşayan var mı
EmellC Orkidem8 test bozuk canım. 3-4 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla. Ama en güzeli adetin geçsin de yap sonra kan ver
Gencbirannis Orkidem8 canım aradan 1-2 saat geçince bak bakalım bazen renk yerine geliyor ama senin 7 gün olduğu için çok çok erken çıkmaz diyebilirim
Ceydaaaaaaaaaa Kızlar adetime 5 gün var dün erken gebelik testi yaptım silik bi çizgi çıktı fakat sabah ilk idrarla tekrar test yaptım negatif çıktı birazdan kan vermeye gideceğim sizce dün ki pozitif gördüğüm test bozuk mudur
efnanss Ceydaaaaaaaaaa bugun tekrar güvenilir bi markayla yapsanız daha iyi olur insan testte pozitif kanda negatif görünce daha cok üzülüyor siz bilirsiniz tabi yinede
senos15 Ceydaaaaaaaaaa aşkım bence kan verme bekle negatiçıkar henüz idrara tam geçmemiş demekki idrara tam geçsin öyle kan ver
Ceydaaaaaaaaaa efnanss canım testlere pek güvenemiyorum o yüzden kan verdim öğleden sonra sonuca göre hareket ederim, 1 aylık evliyim henüz bu ay olmazsa çok üzülmem
Ceydaaaaaaaaaa senos15 kuzum çıkmasa da üzülmem dediğim için yeni evli olduğum için içimde bi his vardı en azından kafam rahatlar emin olurum diye verdim