esocaan Kızlar boş gebelik yaşadım kürtaj oldum adet olmadna tekrar hamile olduğumu öğrendim bugün kontrole gititm doktor 5+5 dedi ama içinde yine bir sey görünmedi cihazdan dolayı olabilir mi 
asil15 esocaan şuan çok erken gözükmez ben 6 hafta ortasında keseyi yeni görmüştüm 8 haftanın sonunda da bebegi görmüştüm sizde bekleyin
busrasya2334 esocaan devlet hastanesi cihazları maalesef ki çok eski keseyi bile zor görmüş cihaz resimden gördüğüm kadarıyla o yüzden durmunuz müsaitse bir iki gün sonra özele gidin
prensannesi__58 esocaan canım sen yazalı çok çok olmuş ama ne oldu sonuç benım de 5w2 yolk gozukmefı vajınal ultrasonda sızınde vajınal mo bakılmıstı
esocaan Rosegold mol gebelik yaşamadım boş gebelikti doktor 1 adet sonra deneyebilirsin dedi ama adet görmeden oldu
Rosegold esocaan ben mol olarak anladım ❤️ mol tekrarlanabiliyor ama boş gebelik de yine aynısı olucak diye bişey yok zamanını bekleyin yolk sak da görünür yakında
Rosegold esocaan 5 haftada kese ve bebeğin eşi gözükür genelde ama endişe etmeyin belki geç gözükebilir devlet hastanesinde cihazların Eskiliği kaynaklı görünmeyebilir
izelaren Hemen endişelenmeyin beşinci haftada benimde boştu kesem hatta 6. Haftada bile boştu 6*3 te falan yolksac görmüştük sizde görürsünüz inşallah benimde boş gebelik geçmişim var 🌸🌸
esocaan busrasya2334 pazartesi randevum var zaten dimi cihazın kalitesinden dolayı görülmemistir belki de
izelaren esocaan 6. Haftanın başında özelde görünmedi alttan muayene edildi yoktu 3 gün sonra devlet hastanesine gittim karından yolk saç oluşmuştu gördük
eni67 Korkma canım benimde 6+4 de yolk görüldü ondan 10 gün sonra kalp atışı duyuldu bazıları geç görünüyor kalp atışı geç duyuluyor içini ferah tut inşallah herşey yolunda olucak