1903kartalice Pelvik bölgede agri var ama bu kemigimde gibi sanki Adım attigimda saga sola dönerken bikini bolgesindekk kemiklerim cok aciyo yururken zorlanıyorum Bebegin hareketlerini hissediyorum Dün sirt bel agrisi vardi ama o gecti bu kemik agrisi gecmiyor
3boysmom 1903kartalice benimde 28.haftamdan beri var pekvik ağrısı özellikle solda. yürürken yatakta dönerken mahfoluyorum. doktoruma muayenede söyledim bebeklerde bi sorun yoktu b12 başlattı biraz azaldı ama geçmedi malesef
Katya1 1903kartalice 35 haftalığız dündendir öyleyim bir adım atınca bile duruyorum acısından adım atamıyorum yürüyemiym bebeğin hareketi var bayada hareketli dündendir ama cok toplanıyor gögsümüm altında öyle bir baskı varki nefes kesiyor acile gidecektim dün gece acıdan uyumusum
minnoshan 1903kartalice benim ikinci gebeliğim bahsettiğiniz ağrılar 3.ayımda başlamıştı o zaman bile doktor normal olduğunu söylemişti sonlara yaklaştıkça o ağrı çok çok daha arttı özellikle biraz yürürsem ayakta kalırsam daha da oluyor sanki kemikler kırık gibi yakıyor
1903kartalice 3boysmom benimde 36+3 suan yarin randevym var ama suan adim atarken kaplumbafa gibiyim acidan sanki biri kemigimi ikiye ayiriyor
1903kartalice Katya1 bende dun ayniydim bel sırt bacak agrisi birde bazen karnim geriliyor gibi oluyor ama uyuyunca gecti simdi sadece o alt karindakj kemik agrisi gibi bisey var yürüyemiyorum resmen
Katya1 1903kartalice gitgide ağırlaşıyoruz ya bence normal bir şeydir bu cuma günü kontrolüm var sorcam doktoruma