cizgilidefter dilaradoyan 2 kişi artı 1 kedi ile 3 kişiydik. 2 kız 1 erkek yani 🫠 şimdi sayımız 2 e 2 oluyor. Erkek bebişimiz yolda
Elifinizz5461 dilaradoyan şuanda iki kişiyiz 3. Kişi yani bebişimizi bekliyoruz Mart ayında üç kişi olacağız inşallah 🐣💕💙
Hizliveofkeli Yaklaşık 1 ay sonra 4 kişilik bir aile olacağız ve tamamlanacağız inşallah daha yeter 😂
noble1 3 kişilik bi aileyiz. 🙋♂️🙋🏻♀️🐈 benim dünyalar güzeli tüylü kızıma bir insan kardeş gelmesi de temennimiz😌
isimsiz19 dilaradoyan biz 2 kişilik bir aileyiz kızımla birlikte 3 kişilik bir aile olucaz Rabbim nasip ederse mart sonu nisan başı gibi gelicek bebeğim🥹🙏
mehmetsaki dilaradoyan şuan bizde 2 çocuğumla 4 kişiyiz 5. De yolda biiznillah kucağımıza alınca 5 kişilik bi aile olacağız 🤲🤲🤲🥲❤
mehmetsaki meryys benm de bi taneciğim cennete daha küçüçükken düşük olmuştum üstüne 2 çocuğum elhamdülillah oldu şuan da hamileyim ama o cennetteki unutulmuyor Rabbim şefaatçi eylesin cennette görmek nasip olsun🤲🤲🤲🥲❤
elifayaz112_ mehmetsaki benim de iki kızım var + eşim ve ben dört kişiyiz benimde oğlum bebekken öldü o benim cennet kuşum 😘Allah nasip eder Nisan da doğum yaparsam 5 kişi olucaz 😊
atesvesu dilaradoyan 4 kişilik aileyiz 2 kızımız var üçüncü bebisimi bekliyorum Rabbim nasip ederse 5 kişilik bir aile olacağız inşallah ♥️
atesvesu raksanayusifova maşallah canım ilk bebeğimde bende öyleydim kaynanam kaynatam eşim ben ve kızım beraber yaşadık taki ikinci çocuğumu dogurana kadar çok şükür ayrıldık darısı sana
raksanayusifova atesvesu ManşAllah günün olsun ablam. Evet bizde kısmet olursa çocuğumuzn 1 yaşı olsun büyüsün sonra ayrılıcaz, şimdi ayırıyolar ama eşimle ben istemiyoruz daha çok erken benim için diye düşünüyorum❣
Zuleyhadere25 dilaradoyan iki çoçukla 4 kişiyiz bide ocakta dogacak olan var 5 kişi olacagız inşallah 🥺🥰
07pnr Eşim ben ve iki kızım. Yani dört kişilik bir aileydik.Taaki hayatımızın sürprizi üç numaramız gelene kadar 🤭.Martda Allah izin verir nasip ederse 5 kişilik bı aile olacağız 😇😍