Moz Kızlar eşim Almanya’ya gidebilir iş için.3-5 gün kalacak ordan bebek için sağlıklı ürünler almasını isticem.Biberon,emzik,diş kaşıma ürünü vs aklıma gelmiyor şuan.Sizce hangi markadan hangi ürünleri almalı?
Asenassmom Moz canım ben almanyadayım Lansinoh Philips dışında farklı biberon veya emzik tercih etmek istersen ya da onları da buradan alabilir daha uyguna geliyorsa belki ama onun dışında ben MAM markasını da kullandım gayet iyi emziğini hala kullanıyorum biberonu ilk doğduğunda kullanmıştım şimdi lansinoh biberon devam ediyorum penaten ürünleri krem vs bence en iyi kokusu olan ürünler genelde bizde burada hipp vs kullanıyoruz ama yine Türkiye de olmayan bübchen markasını öneririm onuda kullanıyorum gerçi belki vardır bunlarda bilmiyorum ama
Asenassmom Moz yani aslında markalar aynı genelde sadece fiyat farkı varsa vardır ya da çok lüks pahalı markalar istiyorsundur orasını bilemem
Moz Asenassmom çook sağol canım onlara bi bakayım.Başka ne alabiliriz ürün olarak ne gerekiyor.İlk gebeliğim de aklıma ürün gelmiyor
Asenassmom Moz trendyola baktım mesela Mam markası biberonu emziği var ama aşırı pahalı burda ikili emzikleri mesela 8-9€ ya alabilirken trendyolda 1950 tl gibi bir fiyat gördüm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cagla0735 Bebek bezi ve ıslak mendil ben dm kendi markasından çok memnundum öneririm . Emzik ve biberon MAM markası .