myangelson Pgtbebek fazlasını içmediğiniz sürece zararı yok. 2 bardağa kadar icilebiliyor diye biliyorum ama doktorunuza danışın ne olur ne olmaz
Ayseguls_baby Pgtbebek geçen haftalarda griptim doktora gittim günde 1 fincan içebilirsin demişti daha çok portakal mandalina tüketmemi önerdi
zuzubayram Pgtbebek hamile olduğundan emin değildim bir fincan içtim ama çok korktum şükür bir şey olmadı bence içilmemesi lazım 5 yaşındaki oğluma bile önermedi sağlık ocağı çarpıntı yapıyor dedi
visnelicheescake Pgtbebek Max 2 bardağa kadar sorun yok kuzum gebelikte içilir ama aşırı kacinilmamasi gerekiyor ben 34- haftalıkken 2-3 bardak haberim olmadan nane limon bile içtim ki bu arada bir bardak içebilirsiniz şuan da 🥹
Moz Pgtbebek ben de nezleyim sıcak suya limon sıkıyorum balla içiyorum.Geceleri karanfil çiğniyorum boğaz ağrısı için.Mandalina yiyorum bugün de nar aldım.Bugün 3.gün daha iyi gibiyim ama balgam sümük baş ağrısı vs işe gidecek halim yoktu 1 hafta rapor aldım.Bitki çaylarına pek güven olmaz
Bdks98_ Moz selamlar ılık ballı süt, limon portakal ılık su karanfil, günde 1-2 kupa ıhlamur öneriliyor fakat nardan uzak durun nar=ananas etkisi
mlke2906 Kızlar eşimde zencefil çayı yapıyor bana da iç diyor ama korkuyorum sizce zencefil güvenli hamileliğin başlarında
Ayseguls_baby Havin49_ yasak değil canım portakal mandalina yememi önerdi yanlış okudun :) ıhlamur 1 fincan içebilirsin daha çok c vitamin içeren meyve tüket dedi
Bdks98_ Pgtbebek ben 6 aylık hamileyim 2 defa grip oldum ıhlamur tükettim tabi aşırıya kaçmadan 1-2 kupa kadar içtim her gün tavuk suyu çorba içtim ılık ballı süt tükettim ılık suyun içine limon portakal sıktım karanfil attım öyle öyle toparladım gebelikte nar asla önerilmiyor nar=ananas etkisi tavsiye etmiyorum.Portakal suyununda önerilmeme sebebi gebelikte reflüye çok yatkın oluyoruz portakal suyuda asidik yapısından kaynaklı reflüyü tetikliyor reflüde malum boğazda genizde yanma yaparak gribi geçirmek yerine dahada tetikliyor o yüzden doğrudan portakal suyu içmek yerine ılık suyun içine biraz portakal sıkarak içerseniz seyreltmiş olursunuz :)