Meral_63 Su verilir mi kızlar ya ilk gebeliğim olacak bilmiyorum annem hep kardeşlerime falan çay kaşığı da olsa bi iki damla verirdi hep şimdikwlr dw verilemez diyo kafam karışık ☹️
Daisyy000 Meral_63 Aşırı yaz sıcağıysa ve çocuk mama ile besleniyorsa 1 çay kaşığı verilebilir ama diğer türlü gerek yok , zaten sütten su ihtiyacını karşılıyor
Bbgg Meral_63 böbrekleri o 1 damla suyu bile süzecek kadar gelişmiyor diye biliyorum sanırım o yüzden verilmiyor benim de ilk gebeliğim kış bebeği olucak inşallah sütüm gelir de sütten sağlar her şeyini 🤲🏻☺️
Ayseguls_baby Meral_63 gebelik okuluna gidiyorum ebemiz anne sütü dışında kesinlikle hiçbir şey vermeyin dedi. Böbrekleri süzemiyormuş
penbe_karisi Yok canm verilmez anne sütü odaklı olduğu için su enfeksiyon yada başka şeylere yol açıyor diye duydum çocuk doktorundan
Papatyaaam1 Meral_63 ben instada bi adam izlemiştim onda yenıdogan bebeğe 6 aya kadar su verılmez zaten su ıhtıyacını anne sütünden alırmış o bobreklerı suyu süzmek ıcın yeterli degılmıs daha
deletedmom43191 Meral_63 verilir tabiki 3 cocuk annesiyim.hepsine dogdugu gun hastanede 1 2 kasik vererek basladim hepsi suyu çok seviyo 4 2 yas ve 8 ayliklar