minismom Burnosunn_annesi yok devam ettim canım sisenin yarısında baktım artk sutum baya cogaldı rahatsız etmeye basladı gogus sisligi falan oyle bıraktım
Burnosunn_annesi mommyekinci ona da bakayım bu ara yorgunluktan yada uykusuzluktan ek takviye almak istedim teşekkür ederim 🥰
Burnosunn_annesi tugcegldal teşekkür ederim iki buçuk ay oldu aslında doğum yapalı ama sanırım yorgunluk uykusuzluk ve stres olunca aldım sıcak suyu muhakkak yapıyorum gerçekten çok iyi geliyor 😊
minismom Burnosunn_annesi tahin helvası bol su kuru dut kuru borulce salatası bunlarıda tuketmeye calıs canım
Burnosunn_annesi minismom şimdi sana yazarken bile su içiyorum 🤭helva her kahvaltıda tüketiyorum kuru dutu lohusa iken yiyordum yine alayım. Kilo olsun diye her şeyi yedikten sonra kilom aldı başını gitti 😂
minismom Burnosunn_annesi hahaha sut cogaldımı verilir yine yaa hele bebis ayaklandımı ister istemez veriliyo stn 🤣 he bol emzirmeyide ihmal etme asıl cogaltcak olan bebis canım o emdikce sut yetmiyo uyarısı gider cogalır 😊
Burnosunn_annesi minismom millet doğum yapıyor veriyor ben aldım benim ilk lohusalandı da öyle oldu uzun süre sonra vermiştim 🥲 evet cevap versem iyi olur bu sefer dolabı yenilemek zorunda kalırım 😂😂 canımsın teşekkür ederim 🌺🌺
danla2711 Burnosunn_annesi aşkım ben kullandım gayet memnun kaldım kullandığım dönem maşallah sütüm dolup taşıyordu hatta mastit derecesine gelince bırakmıştım artık ama benden kaynaklı mı bilemiyorum onu kullanırken güzeldi şimdilerde bebeğim büyüdüğü için bütün sütü boşaltıyor 😂😥
Burnosunn_annesi danla2711 ot maşallah paşama🥰🧿💙bende aldım aşkım bu ara takviye olsun dedim devam edeyim bende 🥲