kimchikimdi [silindi] Müsait olunca komple burayı okuyayım az genel kültürüm olsun cocuk bu nasil anne demesin xpekdosjgkw
kimchikimdi [silindi] İyiyiz şükür bi sıkıntımız yok askim uyuttum bebeyi camasir sericem siz nasilsinizz
Mummybaby [silindi] mama da su ihtiyacını karşılıyordur bir de ek gıdanın başında hep böyle olur ya yemez içmez bazen ister bazen istemez çok takılmayın
[silindi] Mummybaby doktorumuz da sıkıntı görmüyor ama içim rahat etmiyor hani içmesi gerek gibi düşünüyordum
Mummybaby [silindi] bir zaman sonra öyle her şey rahatlayacak ki ben de sizin gibiydim yemezdi ağlardım içmezdi ağlardım üzülürdüm kriz geçirirdin. Şuan kendi istiyor suyunda yemeği de
[silindi] Mummybaby ay evet su içmiyor diye ağlıyorum ben de 🥹😂 inşallah dediğiniz gibi olur, içimi rahatlattınız teşekkür ederim 🫶🏼🌸
Mummybaby [silindi] ne demek 💕 sakin olun canınızı sıkmayın sağlıklı yanınızda ya gerisi her şekilde hallolacak. Onlar daha yeni insan bilmiyorlar zamanla öğreniyorlar 😍 ben kendimi delimettim de noldu sanki 😂