deletedmom43191 Rabiul bazıları geç verince suyu sevmiyor içmiyor bu benim fikrim bu benim görüşüm bisey yazdim diye hemen müdahale etmeyjn.
Rabiul deletedmom43191 müdahale etmedim zaten 4.5 ay bana göre çok erken siz 2 aylıkken mi su vermeye başladınız ? 4.5 aya geç diyorsunuz. Bende kedi fikrimi söylüyorum
deletedmom43191 Rabiul 3 cocuk annesiyim hepsine dogdugu gun hastanede vermeye basladim hepsi suyu cok seviyo tek bi gun bile pisman olmadim 😊😍
Baklavaseverim Rabiul Kız ben de 3 aylıkken başladım ama anne sütü alımı olmadığı için doktor başlattı istisnalar oluyor oda yaz olmasaydı yine veremezdik demişti içmezse de mamayı sulu yap diyordu doktor gün de 10 ml su içiriyordum🤣🤣
Rabiul deletedmom43191 ilginç… sizin çocuğunuz sizin kararınız tabiki siz nasıl fikirinizi belirttiyseniz bende aynı şekilde fikrimi belirttim
[silindi] Rabiul muchkin de aldım renkli diye dikkatini çeker dedim ama yok. Pipetle falan da denedim çok kez. Sanırım kendisinin içmesini beklemekten başka çarem yok artık. Teşekkür ederim kuzum
Rabiul [silindi] bekle biraz daha bakalım canım yanına su içerek teşvik et alışır illaki benim kızım da çok sucu sorun yaşamadım zamanla alışır
kurkmantosuzmadonna [silindi] ben dışarıda gezdirirken biberonla veriyorum canım. Havalar serinledi belki ondan dolayı da içmek istemiyor. Benim bebetom da öyle.
[silindi] Rabiul benim içtiğim suya hep bakıyo diye inan pet şişeye kaynamış soğumuş su kpydum öyle bile verdim onu da içmiyo 😂😂 alışır inşallah ya
kurkmantosuzmadonna [silindi] bebelerimizin bu huyu da yeni jenerasyon zarrr . Benim de su içmeyi sevmeyen bebetom var ve o sırada kahvaltıda bile su içen ben 😂
Baklavaseverim [silindi] Aşkım bizim doktor o durumda mamanın suyunu fazla kat demişti mesela 30 ml yapacaksan 35 ml yap demişti 40 ml yap öyle yani
Baklavaseverim Rabiul Haklısın o yüzden bir şey diyemiyorum vallahi bana da garip geliyor ama herkesin yaşam tarzı işte 😅😅