RumisAlgn Kızlar 18+2 günlük hamileyim ama etrafıma bakıyorum bu haftalarda 20. ci haftalarında olan annelerin maşallah göbekleri var benim o kadar yok bebeğim şu anki kilosu 225 gr. ama çok korkuyorum bişeymi var diye fazla göbeğimin olmaması korkutuyor beni.
aysegulaktrk RumisAlgn ben 25 haftalık hamileyim benimde çok az karnım var hatta eminmisin hamile olduğunu diyolar😊 doktoruma sordum herkesin vucut yapısı farklı bi sıkıntı yok dedi sendede yoktur içini rahat tut
esractn RumisAlgn herkesin yapısı farkli takılmayın banada cok diyolar 21 haftalık ikiz olduğu halde hic yok karnım 20.haftada cok hafif cıktı ama hamile gibi durmuyorum halâ 48 kilo olmama ragmen
zynp1512 RumisAlgn canım neden kafana takıyorsun bazı annelerin öyle hiç göbejleri olmuyor altı aydan sonra çıkıyor diyorlar sağlıklıysa üzülme
RumisAlgn Bilmiyorum etrafıma bakıyorum maşşallahları var kendime bakıyorum hamile gibi değilim sanki içim rahatladı ama teşekür ederim ☺
Mel0s RumisAlgn ben 6 aylik hamileyim banada diolar bebegi nerene sakladn ole her denilene bakma ic karnin buyuktur
tugbamehmetbaki RumisAlgn neden böyle düşünüyorsun bbm 27 hafta ya kadar hamile olduğunu anlamadılar bile