2prensesannesiiii Perim2 bende şu yakın zaman diliminde regl olacağım olup bitince artık hayırlısıyla başlayacağız 🥰
sananegerekvar 2prensesannesiiii olamayacaksin bence djdjdn bende bir gaza geliyorum tövbe tövbe tövbe 🥹😂😂
2prensesannesiiii mamitaaa211 ne kadar süredir deniyorsun canım olur allahın izniyle ben de 3 düşük sonrası ilk kızıma gebe kaldım tam bi yıl sonra olacak allahın izniyle vakti zamanı tez gelsin kucağın dolsun inşallah 🙏🏻
hera33 kılzar bende bıktınız ama heryerdeben :)) reglime beş gün var ama ovulasyon hep pozitif yaşayan oldu mu..
2prensesannesiiii 1_Pandackk yok aşkım ciddiyim küçük 16 aylık oldu gebe kaldım doğdu ne kadar olur bilmiyorum artık allah ne zaman verirse birden büyütüp artık rahat ederim 30 dan sonra bebek düşünmüyorum daha doğrusu bebeleri büyütüp rahat edersem bebek hiç düşünmem ben artık 😅
gcmm Kızlar bişey sorucam 8 haftalık hamileyim geçen hafta bebeğim 5mm di bu hafta 6,5 mm çıktı çok geriden geldi bu hafta korktum doktor .kalp atışları güzeldi ama
2prensesannesiiii gcmm dr kötü bişey demediyse korkma balım dese bile başka dr görüşü al her şey yolundadır inşallah sağlıcakla al kucağına 🥰
Sunshine__ tatlibebegim_ Hımm doktora gittin mi neden olmuyor diye baktılar mı çünkü benim komşum emzirmeyi bıraktı senin gibi 2 sene olmadı göğsünde hala süt kalmış onu çektirdi hamile kaldı öbür ay o yüzden sordum canım
coskun02 sedef3 ben olsam beklerim beklemediğim için inan çok pışmanım zaman ver ona Rabbim olmayanı oldurandır kismeti varsa illa ki bir gelişme olur benim 2 ayı tamamlamıştı bana bekle dediler ben beklemedim çünkü boş kese bebek oluşmaz dediler ama araştırdım boş kese diyip bebek oluşan bir çok gebelik var