Zeze03 Kızlar geçen burda bir arkadaşımız yazmıştı görünce içime kötü bir his gelmişti sabahta öğrendik ki şimdi de pöh gidecekmiş eşim pöh lütfen dua edin 🙏🏻 30 güne gidecekler lütfen dualarınızı eksik etmeyin annelerin duası kabul olur derler napıcagımı bilmiyorum oraya gidince ne kadar zamanda gelicek onuda bilmiyoruz hamileliğimin 5. Ayındayım korkuyorum ona bişey olur burda üzüntüden bebeğime bişey olur diye 😒😞 lütfen dua edin allah polisimizi askerimizi korusun 🙏🏻
Nidasennn Zeze03 Rabbim bütün askerlerimizi polislerimizi korusun canımm sen bol bol dua et Allahın izniyle gidip gelir ne desem senin acın üzüntün dinmicek içinde yaşadığını kimse bilmicek ama Rabbim çok büyük elinden tek şey dua etmek şuanda iyi düşün güzel günlerinizi bebeğinizi kucağınıza aldığınız gümleri düşünerek geçir kendine ve bebeğine çok dikkkat et herşeyden önce meleğini düşün ❤ Ne mutlu senin gibi kadına
DeryaKaragc Zeze03 Allah yardımcınız olsun rabbim ailenizi korusun üzülmeyin eşinizede destek olun giderken illa ki aklı sizde olacak ama kötü gitmesin çok zor gerçekten rabbim çabuk dönmesini nasip etsin
MerveTaer Zeze03 canım ailenin yanına gitme durumun yok mu veya onlardan birinin gelmesinin yanlız kalmazsın en azından
Yunusm123 Zeze03 rabbim yardımcın olsun gönlünü ferah tut bol bol fetih süresini ve hz yunusun duasını oku rabbim esirgesin inş onu ve tüm asker polislerimizi. Rabbim zalimlerin zulmünden korusun inş. Evladına ve sana bagislasin inş rabbim eşini 😔
Zeze03 Nidasennn teşekkür ederim güzel sözleriniz için 🙏🏻 Dua etmekten başka bir çaremiz yok allah herkesi sevdiğine kavuştursun giderler diye düşünmüyordum hiç biraz zor olacak sanırım ama allah sabırda verir inşallah 🙏🏻😞
Pcdshn Zeze03 eşine destek ol. Emin ol o senden daha çok üzülüyodur, bebeği düşünür, seni ayrı düşünür. Destek ol ki güçlü gitsin, aklı kalmasın, Allah korusun, sağ salim kavuştursun sizi ve sizin gibi asker polis eşlerini 🙏
Zeze03 Pcdshn haklısınız çok teşekkür ederim desteğiniz için amin inşallah hepsi sağ sağlim gider gelir 🙏🏻
Zeze03 DeryaKaragc inşallah çabuk dönerler 😞🙏🏻 Allah sadece benm eşimi değil herkesin ailesini korusun 🙏🏻
NaimeYilmaz Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim bırbırınıze kavusursunuz 🙏 Dualarn korucaktır onu 🙏
Zeze03 MerveTaer muhtemelen gidicem gideceği gün kesinleşsin zaten doğudayız burda yalnız kalamam kafayı yerim herhlde 😒