Figen00 Gmzexx bende Ekim 25 istiyorum doktorum uygun görürse 25/10/2025 tarihi çok güzel olurdu aşırı ayaklarım bir anda şişti ara ara ağrılarım oluyor umarım sorun çıkmaz o güne denk gelir
Gmzexx Figen00 bana kalsa artık 38 de alın diyorum da doktorum 39 haftadan önce ben almam diyor bende şişlik falan yok şuan ama biraz ağrılarım var nst de sancım 35 kadar çıkıyor bir de mide yanması bunlara artık dayanamıyorum
melikeesahiinn Esmademir34 doktorum bugün sezeryana karar verdi 😩 cuma günü kavuşuyorum inşallah bebeğime
a-a-my-h_dmr Esmademir34 merhaba canım Normal doğum mu yaptın, boynunda 2,5 tur kordon vardı sanırım Ben de 34+3 haftalık hamileyim 2 tur kordon dolanmış ama korkma normal doğuma engel değil dedi Sen nasıl yaptın, açıldı mı kordon
ipek63yldz_ meteniinannesi inşallah vaktinde gelirler bnde sancı için 2-3 gün hastanede yattıgım için şuan sancı geldimi direk uzanıyorum geçmesini bekliyorum. Ama inşallah sabırlı olur bizimkide zamanını bekler 🤲🏻 pazartesi kontrole gitmeye düşünüyorum tabi dogurmasam o zamana kadar 🤭 bizimki sabredecek gibi degil şu 10-15 gün dayansam şükür edicem 🤲🏻🤲🏻
meteniinannesi ipek63yldz_ Ben 37.haftamda doğurmak istiyorum ya 40.haftalar gözümde çok büyüyor. Tabi sağlık herşeyden önemli sağlıklı olsunlarda ne zaman gelirse gelsin bebişler☺️ ilk doğumun mu? Sezaryen düşünüyorsun sanırım
Kitii Anne olucak meleklerim size belirtilerimi yazmak isdiyorum mide yanmam oluyor daha 4 haftalık gebelikden supheleniyorum ishal adet olucak gibi bazen agrılar halsizlik yorgunluk bazen istah artımı bazen hic olmayış karından seslerin gelmesi bilmiyorum ya daha yeni 4 haftalıkda en belirgin ne olur nasıl anlaya bilirim bilen yasayan biri lufen bana yardımcı olurmu🩷🩷
ipek63yldz_ Busradoga Hakkınızda inşallah hayırlısı olur ben bu ayın 15ne kadar dayanırsam şükür edicem bakalım 🤭🤭
ipek63yldz_ meteniinannesi Zaten bende 37lerde falan düşünüyorum şu ayın 15-18 ne kadar zaten 37 oluruz görürüz inşallah 🤲🏻🤲🏻 Yok kız ikinci gebeligim 🤭 2023 yılında ilk dogumum oldu makat gelişi oldugu için otomotikmen sezeryan oldum 37+3de aniden suyumun gelmesiyle. Buda mecburi sezeryan olucak ondan dayanabilirsek inşallah bu ayın ortasına yetişelim yeter diyorum 🤲🏻🤲🏻
Narenciyee Kızlar en erken kaç haftalıkken sezeryana alıyorlar bebişte bir sıkıntı yoksa doktorumla daha sezeryan istediğimi konuşmadık haftaya randevum var bebişin gelişimi de 3 haftaya yakın önde gidiyor💙🧿 şuan 34+3 regl tarihine göre ne zamana tarih verir acaba
SAREKINACI Hurem76 ayy benimde 8 ekim uygulamaya göre son gün hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah 🥰
Busra_3458 gklp_2025 herkes doğurdu ben daha değil ilk oğlum 34 +2 ikinci hamileliğim kızım 37 oldu bugün gelmiyor anacım sabırsızım ben
meteniinannesi ipek63yldz_ Ayy allah yardımcımız olsun🙏🏻 ben sezaryen ihtimalini düşünmek bile istemiyorum acayip korkuyorum ya panik atağım başlıyor düşününce😩 çünkü kan bile zor veriyorum, çocuk gibi gözlerim doluyor kan verirken😁
Meyra19 gklp_2025 Allah hepimize güç versin sağlıkla doguralim inşallah 13 Ekim 38.haftada doğacak ins