BCNU tturta bizim de bugün kontrol vardı 3260 dedi doktor ama %10 artı eksi olabiliyormuş. Sizinki de gayet normal , 3 kiloyu görmüş ne güzel. Sağlıkla gelsinler 💙
Figen00 Gmzexx bende çok ara verdim bebeğim doğunca bi önceki doğumla 7 sene olacak bende çok korkuyorum eğer benimde 39 da olursa seninle bebeğimiz birlikte alacak kucağımıza tabi günü doktor belirler
Gmzexx Figen00 ayyy öyle olursa bana da haber canım merak ettim şimdi birlikte bebişlerimizi büyütürüz 🥹♥️
Brna16 happyboy_ benim de ilk. Korkma bence korkulacak kadar yok. Ameliyat sonrası kahve baş ağrısına iyi gelecektir. Mutlaka tüket
ipek63yldz_ nrns1 İstege baglımı sezeryan acaba bizde 34+6 olduk . Pazartesi gitmeyi düşünüyorum alırsa eger en geç 19 Ekim’de alın diyicemde
nrns1 ipek63yldz_ isteğe bağlı sezaryen. İlk çocuğum da sezaryen olduğu için. Doktor ne zaman uygun görürse tarih aralığı söylüyor bizde bize uygun olanı söylüyoruz
Biyiklikedi gklp_2025 35+4 haftaya çarşamba devlet hastanesi planlı sezaryen (2. gebeliğim) için gün verecek. Çok heyecanlıyım. 39.haftaya gün veriyorlarmış. Bakalım bekleyecek mi, acele mi edecek
ArdenArmin Petrikor1 ewet 2. sezeryan doktor saolsun 39+2 ye kdr bekleyelim dedi normalde erkenden alıyorlar
Figen00 Gmzexx inşallah sağlıkla çıkarız bebişlerimizle cumartesi günü doktoruma gidicem bakalım artık ayak şişkinliğim çok kötü benim basamıyorum bile umarım 39 tamamlanır bi yanımda erkenden kurtulayım istiyorum
ksgl Elff_ yaa benim de aynı🥹🌸 doktor doğum hakkında ne dedi peki size de 39-40 ı görürse sezeryan mı dedi
Nissog Nejbir Benim ilk gebelik. Heyecanla bekliyorum tecrübesizlikle beraber. Sağlıkla gelsin inşallah bebişler🥹🤲🏻😍
ipek63yldz_ nrns1 Anladım benimde ilkin sezeryan oldugu için bende otomotikmen sezeryan olucam ondan kaynaklı sordum ❤️🤗 Sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
Gmzexx Figen00 bende aynı biran önce kurtulayım diyorum ama bakalım bende şimdi geldim doktorumla konuşayım bakalım artık