T2511- gklp_2025 36+4 heyecanla bekliyorum çok zorluyor artık bebisim 🥰 sağlıklarına ne zaman gelmek istiyorsa bekliyoruz. En ufak yorulmamda sancım oluyor sizde durumlar nedir 🙃
busra2512 gklp_2025 ikinci gebeliğim planlı sezaryen. 6 ekim de kavuşacaz inşallah tam 39 haftalıkken doğacak 🌺
Csmsk Sat a göre 15 Ekim hiç o güne kadar bekleyeceğini sanmıyorum minik kelebeğimin 🫶sabah kontrolümüz var bakalım umarım her şey yolundadır. Tüm gece basket topu gibiydim zorluyor artık iyice
sevgibrlk Csmsk ayy ben de 15 Ekim ama bebeğim çok zorluyor nasıl olacak bilmiyorum vakit geçmiyor artık
ksgl Csmsk karnınız semsert miydi yani basketbol topu gibi derken benim de karnım çok yorulunca taş oluyor dinlenince geçiyor
tturta busra2512 ayy benim de 6 ekim sezaryen, heyecandan duramıyorum. Allah inşallah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
BCNU busra2512 benim de var şanlı sezeryan 6 Ekim, 39. Hafta olacak :) daha önce gelmezse tabi, biraz sancılarım var
Petrikor1 busra2512 benimde ilk gebeliğim ve 6 ekimde planlı sezeryan olacak 🌸 39 haftalık oluyor pzt günü
meteniinannesi gklp_2025 Ekim sonu , kasım başı ama nedense daha erken gelecek gibi bir his var içimde özellikle bugün çok zorlu geçti ve ödem oluşmaya başladı ayaklarımda 2 haftaya doğururum gibi geliyor içimden😂
Linaa90 gklp_2025 Ekim annesiydim normalde ağustosta doğum yaptım o günden beri küvez yolu bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasıl etsin hepimizi ama yine Ekim ennesiyim 2023 te ilk kızımı dünyaya 5 Ekim de getirmiştim 🌸
Busradoga gklp_2025 34+5 sezaryen olacağım 23 ekimde gün netleştiricez ekimin son haftası gelmiş olur inşallah bebeğim 🥲
Zlm_dmrhn Busradoga bizde 34 haftalıgız hatta bebegim ultrasonda 2 hafta önde 36 gösteriyor.doktorum kasım 11 gibi dedi normal mi acaba?bu arada 2. sezeryanim
Miniginannesiiii1111 gklp_2025 bizim daha belli değil 34+0 şükür sanırım 36-37 gibi gün verir Allah izin verirse inşallah sağ salim vaktinde gelsinler
Elif3419 34+0 ekim sonu olacak henüz gün vermedi doktor planlı sezeryan olacak🙃 ne tarafa yatsam o tarafım bi rahatsız oluyor uykular haram oldu ve makat yerim ağrıyor ayağa kalktıkça kuyruk sokumum🤦🏼♀️