Cicilininkini cylnboran04 benimki yanılttı ama tabi öncelik saglık olmasıyla beraber iyi kide yanıttmıs 3kızım var benim bu erkek olacak nasipse ve mtluyum
MerveS697 cylnboran04 doktor 18. Haftada 80% erkek dedi ama ben alırı bi şekilde başdan belli kız hissediyorum ve belirtilerim de hep kız rüya vs. 🙈 bakalım değilşirse haber ederim 2 hafta sonra tekrar gidicem
zumra8146 cylnboran04 18.09.1993 Son adet tarihim 31 Temmuz Hamile kaldığım gün 12.08.2025 Banada bakabilir misin canım 💫
sadecebuss rosemoon93 tüm hurafelerde takvimlerde kız çıkmıştı. Bakalım sizinki tutacak mı ? Cinsiyeti öğrenince yazarım 🥰 teşekkürler
sadecebuss rosemoon93 aslında benim 19 haziranda aşılama oldu. Ona göre değişir mi sence ? 4 temmuzda kanda çıktı yani 15 gün sonrasında.
sadecebuss rosemoon93 Tebrik ederim tahminin tuttu. Bugün öğrendim erkekmiş. O kadar hurafeler kız yönündeydi ki. Yanılıyorsun sanmıştım 🤣😍
mercimegin_annesiii rosemoon93 ya çok teşekkür ederim hayırlısı bi oğlum var kızımda olursa tamamdır o iş ☺️
sehertanyeri cylnboran04 01.07.1999 16.08.2025 başlangıc 22.08.2025 bitiş 3-4 Eylül tahmini gebelik bakabilir misiniz 🥹💖
rosemoon93 mercimegin_annesiii büyük konuşma bende öyle dedim 1 kız 1 erkek tamam o iş dedim şuan yine hamileyim 🤭😂😁
rosemoon93 sadecebuss ben çin takvimine göre bakıyorum genel olarak son adet tarihi ve senin doğum tarihini yazınca direk çıkıyor ve ben kime baktıysam hep doğru çıktı kendim de dahil inşallah bu sefer de doğru çıkar kızım olur 🤭😊