Deletedmom_787 Merhaba kızlar hamile kalma tarihine göre cinsiyet tahmini yapanlar varmış ne kadar doğru tutanlar var mı ? 😅
Havin49_ Deletedmom_787 bana bu tarihle ultrasonla herkes kız dedi bi tek elamomy ultrason görüntüsü ile erkek dedi ve bi tek o bildi
ikiprensesannesi___ Deletedmom_787 burda iki kişi tarihten erkek dedi doktorlar da bir erkek bir kız dedi cuma günü gıdecem bakalım 😁
omerkkubra Deletedmom_787 son adet tarihim 14 oğustos doğum tarihim 07/11/2001 banada bakarmısın canım
alksbaby cylnboran04 Henüz net değil doktor 15haftalıkta henüz erken kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi pazartesi kontrol günüm umarım net birşey öğrenirim 18haftalık olucaz bi oğlum var inşallah birde kızım olur sağlıklı sıhhatli 🤲🌸
Deletedmom_787 ikiprensesannesi___ ayy hadi bakalım allah gönlüne göre versin benimde gönlümden geçen bir şey var inşallah hayırlısıyla olur çok istiyorum 💕💕 öğrenince haber ver lütfen canım
cylnboran04 Hanimlar yetisemiyorum cin takvimi yazin Google den dogum tarihin ve adet tarihinizi girin cinsiyet cikiyor