GamzeCan aysemine25 bebe yağı sürebilirsin ama çatlicak olan vucut naprsan yap çatlıyor malesef canım
Cylnchngr aysemine25 benim çatlak değil resmen yarık olmuş 😳 ne sürdüysem fayda etmedi belime kadar çatlamışım geçen aynada dikkatli bakınca farketttim oturup ağladım nasıl düzelicek bilmiyorum ilk çocukta çöpe gittim yani 🤦🏼♀️
kartanesi_63 aysemine25 çok büyük sıkıntı ya bende yeni evliyim hemen hamile kaldım heryerim çatlak çok üzülüyorum ama ne kadar krem sürersem süreyim yinede çatlıyor.
Eses06 4 çeşit krem kullandım ama bacaklarımda yine çatlak oldu . 37 haftalığım şimdi de göbeğim çatlıyor :(
Mrvaydn18 Eses06 aynen çatlak kreminden tut bitkisel yağlara kadar denedim hiç bana mısın demedi. Bünye müsait ise çatlıyor maalesef 😭
dml33 aysemine25 30 hafta olcm nerdeyse hic bisey surmedm catlamadimda 30dan sonra catlarsm bilemem 😊
magi Kızlar Hindistan cevizi yağı sürün ve bol su için normalde benim vücudum hemen çatlar kalçalarımda var küçüklüğümden beri ama hamileliğimde çatlamadım çok şükür
Srfn11 aysemine25 ben ogrendigim gunden beri su bazli nemlendirici kullaniorum ama 30. Haftadan snra kantron yagina baslicam..
SerminMutlu aysemine25 bio oil kullaniyorum ben simdilik iyi birde aktardan karisim yaptirdim onu sürüyorum canim
Burcuveburcum aysemine25 nemlendirmek gerek sürekli en çok bikini bölgesinin bacağa yakın kısmı ve basen çatlıyor göğüslerde göbek ztn kaşınmaya başlayınca hissettiriyor çatlayacağını vaseline kakaoyağlı kullanıyorum ben tavsiye ederim hem güzel kokuyo
Esisam Bio oil çatlak önleyici kullandım, 34. Hftadayım dahalık çatlağım olmadı ve hatta olan selülütlerimi azalttı şiddetle tavdiye ederim.
Susuem Önce bol bol su 😁 sonra kese yapıyorum ki ölü deri gitsin çünkü cildim çok kuru sonra fazla kilo almamaya çalışıyorum yani orantılı alıyorum diyelim hop diye alırsak çatlıyoruz benim anladığım kadarıyla aynı sefali vücut kremi kullanıyorum farmasiden çok memnunum ondanda yüzümden başlayıp ayak uçlarıma kadar sürüyorum korkumdan çünkü çocukken çatlaklarım olmuştu daha fazlasını istemiyorum 😁