assyya 36haftalık hamileyim sürekli mide yanması oluyor ve tam sırtımın ortasında ağrı oluyor. Bu durumu yaşayan varmı normal mi
Busradoga assyya merhaba 34 haftalığım bende bazı günler çok fazla midem yanıyor yatar pozisyonda dahada vuruyor. Birde göğsümün ortası ve tam aynı hiza sırtım da ağrı yaşadım bir kaç kez sanırım normal hepimizde var :)
SuEr_Tu1512 assyya Bende 35im. 30dan sonra bütün ağrılar, mide yanması herşey arttı. Şuan uzanıyorum ama iki göğsümün ortası nasıl yanıyor, sırtım desen öyle çok ağrıyor. İnşallah uyuyabilirim🥺
Rukiyeinci94 assyya 33.haftaya giricem şuan bende sizin gibiyim.Dün midemin yanmasına uyandım şuan sırtımdaki ağrıdan yatamıyorum.Çözümü olduğunu da sanmıyorum hamilelik işte diyip çekiyoruz.
derya518_ assyya assyya ben de aynı geçmiyor ya balı ılık süt iyi geliyor diyorlar arada yapın sırt ağrısına Bi çözümü olan varsa bize de söylesin ya aşsdkdkdm geçmiyor
assyya SuEr_Tu1512 inşallah rahatça uyursun canım benım. Hepimizin ağrıları aynı hemen hemen. Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏🏻
SuEr_Tu1512 assyya İnşallah 🙏 Rabbim hepimizi sağ salim bebişlerimize kavuştursun, bu dertlerden kurtarsın🤲
Nihan87 Doktor bana şurup yazdı, dayanamadığım noktada içiyorum, bazen resmen uykumdan uyanıyorum mide yanmasından
Snmsu 25 haftalığım bende şu 2 gündür rahatım şükürler olsun diğer türlü nefes dahi alamayacak duruma getiriyor beni gece uykudan uyandırıyor o derece bugün doktorum şurup yazdı günde 5-6 kes kullanılabilirmiş Rabbim yardımcımız olsun inşallah