ppmerlina Havin49_ hayırlısı olsun bir avazda doğurun inşallah 🥰 3 erkek annesi olmak çok zor olmalı ama güzel de 💙💙💙
ppmerlina Papatyaaam1 hadi bakalım inşallah bir sorun yoktur bitanem 🙏🏼 bebek yavaştan doğuma hazırlık yapıyor bence
Havin49_ ppmerlina ben oğluma çok aşık bir anayım iki erkek daha olduğuna çok mutluyum ama daha doğurmadan 4. Kız olur diyorlar ben umudumu kestim daha getirmiyceö😀😀
sedef3 Merhabalar herkese , dün doktora gittim 5 hafta 6 günlük kese çok sağda pazartesi günü ortaya gelmezse ya ilaçla düşürülecek yada ameliyat etrafınızda bu durumu yaşayan oldu mu
cutebabymomm deletedmom43191 ya ben birşeyi merak ediyorum diyelim ki 39+ lardayız 40. Haftamda doğurmak istiyorum illa sancı ve açılma olması mi gerek normal doğum için? Çünkü ben merkezde oturmuyorum ve merkez nerdeyse 50 dk
esmaa535353 edabolukbasi3- çok geçmiş olsun şu kaçtığı için kaldı yani normalde kaliyormu acaba bende erken doğum riskim varmış o sebebten sordum kusuruma bakmayin
nidosh annebebek16 normal kontrole gitmiştim devlette 41e kadar bekletiyorlar nstde kalp atışları birden 40lara düşünce hemen sezaryen yapalım istersen dedi doktor.