elifayaz112_ yagmuremre52 ilk bebeğim 33 haftalık ikinci bebeğim tam 40 haftalık şuan 12 haftalığım inşallah bunda da tam günümde doğum yaparım 😊 normal doğum 42. Haftaya kadar gidiyor
cutebabymomm deletedmom43191 ya ben birşeyi merak ediyorum diyelim ki 39+ lardayız 40. Haftamda doğurmak istiyorum illa sancı ve açılma olması mi gerek normal doğum için? Çünkü ben merkezde oturmuyorum ve merkez nerdeyse 50 dk
miniminibiri İlk kızım 39+6 da doğdu şuan ikinci kızımı bekliyorum 39 haftalık 37den beri geldi gelecek diye bekliyorum ama yok malesef. Her Activating labor sonrası gece doğururum diyorum ama zamanı gelmemiş henüz 😂
Papatyaaam1 yagmuremre52 suan 30+0 tam ama Bebıs yolu bulsa çıkacak gıbı dünden akıntıyla karışık su geldı avuç ıcı kadar ve vajınamda acı var neden bılmıyorum bugün doktora gıdıcez
Sayoss yagmuremre52 ilk bebeğim 37+4 sancılarım başladı 38+0 da doğdu ikinci bebişim 34+2 olduk bakalım sezeryan olacak ekim 20-27 arası gün verir heralde
Maviss25 SweetBaby_ Hayırlı olsun sağlıklı büyütün inşallah 🙏💙 bizde 36+5 günlüğüz son 23 günümüz kaldı çok korkuyorum sizin süreç nasıldı stres sıkıntı yapmak istemiyorum ama korkuyorum 🥹