Smtpll Kızlar 21+5 haftalık gebeyim bugün kontrolümüz vardı bebek iki haftada 80 gr almış sadece en son 15 gün önce 375 gr dı bugün 455 gr olmuş iki haftada 80 gr çok az değil mi?
Gamzeahmet123 Smtpll bebeğimin daha önce kilosunu demedi doktorum ama tıpkı senin gibi 21+2 de kontrolüm vardı ve bebeğim 440 gramdı haftasıyla da uyumlu gidiyordu 26+2 de de 800 gram demişti ve yine haftasıyla uyumluydu sadece bu haftalarda bu kilo normal ama 900 beklerdim demişti 31+2 de salı günü tekrar kontrolüm olacak umarım kilo alıyordur bir sorun yoktur
Siiimsim Smtpll 28. Haftadan sonra güzel kilo almaya başlıyorlar. Bir de her bebek farklı doktorunuz normal diyorsa skntı yok. Kilo yapıcı şeyler yemeğe özen gösterin kaşar peyniri, tahin, muz,ceviz, avokado gibi
Nurayozturk Gamzeahmet123 26 nin içinde 900 kusur du net hatırlamıyorum. 30+6 da gittim 1700 kusur olmuş. Aliyolar merak etme seninkide almıştır.
senem0987 Bana az gibi geldi canım ya çünkü 20+3 te benim bebek 446 gr 24+3 te 800 gr denildi 28+1 de 1200 gr yani böyle hesaplarsak haftada ortalama 80-90 gr almış oluyor senin bebiş 2 haftada 80 gr bana az geldi bebeğe kilo aldıracak şeyler ye bakalım kontrolde kaç çıkacak
Smtpll senem0987 ya evet bana da haftasıyla uyumlu dedi onda problem yok sadece iki haftada 80 gr çok az geldi bana bende haftada en azından 70-80 gr alır diye düşünüyordum
Smtpll Papatyaaam1 evet bana da haftasıyla uyumlu dedi onda problem yok sadece iki haftada 80 gr çok az geldi bana bende haftada en azından 70-80 gr alır diye düşünüyordum
Papatyaaam1 Smtpll kuzum 25 den sonrasında haftada 200 gram alır benım ki 25 ten 28 e 200 gram almıştı 28 teyken 1300 gramdı
Papatyaaam1 Smtpll yanı almayadabılır alır dedıgıme bakma bazı bebekler hemen almaz ama doğuma kadar ıdeal kıloya ulaşır sımdı tutarsın 25 le 26 arasında neden 200 almadı dersın yanlış anlatmış olmayım
Defnevekardesi 21+1 de detaylı ultrason için gittiğimde perinatoloji doktoru bu haftadan sonra artık haftada 150 gram almaya başlar protein ağırlıklı beslen demişti
Gamzeahmet123 Nurayozturk ben muz yumurta ceviz gibi şeyler yiyemiyorum ama mide bulantım şu gün olmuş hâlâ devam ediyor vitamini başka şeylerden karşılamaya çalışıyorum ama içimde hep bir korku var etraftan yemiyon içmiyon senin bebeğin küvezde kalır falan diyolar doktorum da minyon bir bebek demişti ama haftasıyla falan uyumlu da demişti gerçekten hamilelik çok stresli bir süreçmiş
Smtpll Siiimsim yiyorum aslında hepsini ama bilmiyorum üç hafta sonra bir daha gideceğim şeker yüklemesi için o zaman belli olur bakalım ne kadar alıyor haftada
Nurayozturk Gamzeahmet123 bende günlük muz yiyen ceviz yiyen biri değilim. Yumurtayı da hergun yemem. Hamilelikten önce nasıl besleniyosam öyle devam ediyorum. Benimki de zaten ileride değil. Haftasıyla uyumlu. Stres yapma son zamanlara doğru yeterli kiloyu alacaktır inşallah.
Siiimsim Smtpll genetik de çok etkili kızım 2700 doğdu hep de ince uzun ilerledi sağlıklı olsunlar en önemlisi
Smtpll Siiimsim ya aslında bana da her gittiğimde haftası ile uyumlu diyor şu anda da haftası ile uyumlu düşük bir kiloda değil dedi. Benim takıldığım iki haftada sadece 80 gr almış olması 20-22 hafta arasında bu kadar mı alınıyor sadece onu da bilmiyorum tam gerçi
Siiimsim Smtpll kullandığım bir uygulamada 20. Hafta ortalama 330gr civarı 22. Haftada da 470 gr civarıdır yazıyor.
senem0987 eses26_ doktorumuz kilosu için normal dedi ama bacak boyu 1 hafta önden gidiyor belki kilosu da boyunun uzunluğuna göre normaldir