Eda0509 Kızlar yaşayan varmı ya biraz önce lavaboya gittim toplu iğne başı kadar minnacık kanama gelmiş. Doktora hemen gitsem mi yoksa devamı gelirse öyle mi gitsem acaba 😐 15 haftalık hamileyim
DlstM Eda0509 cnmm 😐😐😔 hmn endişlnme devam edrrse mutlska dr nu ara yasa hastaneye bi git nolur nolmaz
haticela Eda0509 korkma dvm ederse acile git ama ihmal etme benimde oldu minik sivilce filan varsa ondanda olabiliyor baktirabilcegin birisi varsa baktır sivilce varmı diye aklında kötü düşünce getirme canım
Depresif_polyanna Eda0509 canım geçen benim de oldu doktoru aradım önlem amaclı proluton igne vurdur dedi. Devamı gelmezse sıkıntı yok
Eda0509 DlstM yok endişelenmedm cnm iyiyim . Bakim de devami gelirse acile gidim. Bundan önce 2 düşük oldu bide. İnşallah bisey olmaz ya dua et kuzum
DlstM Eda0509 Allah korusn cnmm öyle bişi asla düşünme bile olblr yani hmn kötü kötü düşünme ani harekt flnmı yptn
Eda0509 DlstM yok cnm bisey yapmadım hiç öyle. Pazara gittim geldim sadece. Evin yanında pazar öyle ağır da bisey almadım
Eda0509 aysecam yok cnm bi iş yapmadım. Her zaman yaptığım işler bulaşık filan. Bide pazara gittim geldim sadece o da evin yanında zaten. Pazar arabasıyla taşıyorum herşeyi elimde de getirmedim öyle
aysecam Eda0509 Dikkat et canım doktora görünsen iyi olur yinede bol bol su iç ve dinlen İnşallah bi sıkıntı yoktur 🙏🏻😘
Eda0509 Depresif_polyanna arada bakıyorum ama şuan bisey yok cnm. İnşallah gelmez devamı. Uzanıyorum şimdi biraz
SuAte Eda0509 devamını neden bekliyorsun Allah esirgesin önceden de kayıpların olmuş hiç durma canım hemen git en azından doktorunu ara