Hilalsnsr Kızlar bişey merak ediyorum 35 haftalık hamileyim vefat etmiş kardeşimin mezarını ziyarete gittim ama herkes bi tepki gösterdi hamile biri mezar ziyareti yapamazmış böyle hurafelere hiç inanmiyorum ama bir çok kişi aynı anda tepki verince size sormk istedim sonuçta kabir ziyareti çok sevap olan bişey daha önce böyle birşey duyan var mı ?
Srfn11 Hilalsnsr Hurafe onlar kuzum cenaze evinede gtmez diorlar yok ugrarmista bilmem ne.. ben dha gecen gittim cenaze evine mecbur yani cok yakinin oldumu nasil durcaksin ki ztn cok sacma bence
2kizannesi- Hilalsnsr Üzülüp etkilenmemek için falan diyorlardır diye düşünüyorum 🙄 Ölülerden değil dirilerden etkilenip korkmak kendimizi korumak lazım asıl. Ölünün bugüne kadar kimseye bi zararı görülmedi sonuçta
kocisininprensesi Hilalsnsr ben 4 aylık gebeyken ikinci annem dediğim halamı kaybettik. gasilhane hastane morgu mezarlık hepsinde yanındaydım bir an olsun gitmedim ve bir şey olmadı, ne olabilir ki? Rabbim insanın canlısından korusun, ölüsünden zarar gelmez🙏🏻
Hilalsnsr Betttt çok ilginç geldi banada mezarlıkta ki hiç tanımadığım kadınlar bile yorum yaptı ne olacağına dair bişey söylemediler ama hamile olan kişi ziyaret edemez miş 🤔 tuahaf
Ssraa Kırklı gelin gitmez falan diyorlardı bana da🙄 korkuturlar mıymış neymiş öyle demişlerdi🤷🏻♀️ Rabbimiz olduktan sonra ben de pek inanmıyorum. Sağlam inanç ve Allaha güven lazım bence
zuzulice Hilalsnsr canım bende hamileyim hurafemi bilmem ama banada öyle söylendi bende ablam için gidiyordum mezarlıga benim neden ki sorumada cevapları oradakiler bir an önce kıyamet gününü beklerliyorlarmiş hamile biri gelincede bunlar hala çoğalıyor kıyamet günü olmicak diye endişelenirmiş cevabı verildi belki saçma gelebilir ama onları huzursuz etmemek adına gitmedim bende
Ruzgarr Hilalsnsr ben 38 haftaligim surekli gittim oğlumun yanına.kabir ziyareti insana zarar vermez.aksine bu dünyada ölümünde olduğunu hatırlatır.maneviyatı güçlendirir.korkma canım bu hayatta canlıdan daha çok zarar geliyor insana.
Ela11 Hilalsnsr ben inanmıyorum böyle şeylere 6 aylıktım babam vefat etti yüzüne bakmak istedim herkes tepki gösterdi ama ben yine de baktım bir daha göremeyecektim babamı kim tutabilirdi ki defnedilirken de gittim ondan önce de dedemin mezarına ve bir türbe ziyaretine gittim dua ettim şuan 1 ayım kaldı doğuma
Rnhndkzn Benimde babam vefat etti mezarını ziyaret edemiyorum. Annem bebeğin mezarlıkta farklı şeyler hissedip huzursuz olabileceğini söyledi. Ben de Doğumu bekliyorum gitmek için
Ela11 Hilalsnsr sağolun Allah razı olsun sizinde başınız sağolsun Allah günahlarını affetsin inşallah