ezgdl 6+1 deyim cumartesi günü biraz kanamam oldu hastanede bir gece yattım kasık ve bel ağrım var bugün doktora gittim ve kesenin içinde bebek göremedi doktorum. Haftaya tekrardan bakacağız sizlerde de 6 da göremeyip sonraki haftalarda görebilen var mı 😞
mommymon ezgdl sat ’a göre 6+2yim cuma beta degerim 370ti bugün 842 çıktı henüz ultrason bile yapılmadı görülmez diye artışımda istenilen seviyede değil perşembe günü tekrar gidecegm😣😣
Sevgiiss ezgdl canım ben 6+0 da gittim kalp atışı var gibi yeni başlamış gibi dedi ama emin konuşmadı beni şüpheye düşürdü . Vajinal baktı hiç göremedi bu sefer karından daha iyiydi dedi. Sonra 6+4 de gittim ve gördü 4 günde çok şey değişmişti
babymom2026 ezgdl Bende 8. haftada gördüm hem kalbi hem bebisi umudunu kaybetme canim o haftalarda bazen görülmeyebiliyor endiselenme ☺️
Es_69 mommymon kuzum korkma bn gbi sninde geç döllenmedir. Adetten snra hamile kalanlarda tam gidebilirde belki adete yakin birden hamile.kaldin oda geç döllenme olmustur bnde beta sn gbi bende hayırlica bekliyorum uzme canini
edaabykl ezgdl benmde gittigimde 5+4 du karnimdan bakti sadece kese gordu alttan bakabilirmiyim dedi bakti orda kalp atisi olusmaya baslamis dedi yani vajinal yoldan daha iyi gözüküyor hersey
ezgdl Sevgiiss çok iyi 4 günde değişiyorsa umarım benimde öyle olur stresten zaman geçiremiyorum belirsizlik çok zor
ozozgelii ezgdl kesinlikle bekleyin benimde öyleydi ben alttan istemedim bekledim 2 hafta sonra kalp atışını dinledim