ayminaninannesi Kızlar merhaba 23+4 de gebelikte kanama neden olur silindikce geliyor sabah acile gittim alttan muayene edildim birsey yok dediler kan yok dediler nst ye bağlandım sancı çıkmadı birsey yok dediler gönderdiler devam ederse urolojiye git idrarda geliyor dedi ebeler bebeklik.bjrsey yok senin böbreklerin alakalı olabilir dediler urolojiye yarın gideceğim ama kafama takılıyor her tuvalete girdiğimde ara ara silindikce geliyor açık kirmizi idrar yaparken başına gelen varmi bebeğim de kirpirdiyor
iyiliktozu ayminaninannesi geçmiş olsun canım. Kanama valinadan mı yoksa önden mi geliyor. Önden ise yani kanama idrarda ise taş ya da kum olabilir.
aybarsmom16 ayminaninannesi ben de 24 haftamdan 36 haftama kadar ara ara kanamalar yaşadım nedeni bulunamadı ama sağlıklı şekilde doğumumu yapmıştım.
ayminaninannesi iyiliktozu idar yaparken geliyor bir iki damla tuvalete geliyor silinince açık renkte pembe meyilli kan geliyor anlamadım yani bende yarin urlojiye gideceğim artik
ayminaninannesi aybarsmom16 inşallah bende öle Olurum ya kafam karışık bebeğim kirpidadik ca şükür kipirdiyor diyorum kanamayi gördükçe kafam karisiyor
polimo6 aybarsmom16 kanamalarınız nasıldı acaba bende yaşıyorum 22 haftalık hamileyim 2 haftadır ara ara kanama ve kahverengi akıntı yaşıyorum kan uyuşmazlığı iğnesi de oldum yeni dinleniyorum ama tedirginim çok
aybarsmom16 ayminaninannesi aynı şeyleri yaşamıştım maalesef. Sadece tuvaletteyken geliyordu benimle. Sürekli stresliydim. Ama sakin ol hareketlerini duydukça içim rahat olsun çok önemli bişey olsaydı zaten çıkardı canım strest yapma
Glsm48 Sadece peçeteye geliyorsa genital siğilden de kaynaklı olabilir ilk hamileliğimde yaşamıştım onu da bi sorun , kendi doktorumdan başkasına kanamamın sebebini kendi doktorum bulamadığı için gitmiştim o anladı
ayminaninannesi Tahlil verdim kızlar idrar da kan çıktı kum dokuyormuşum antibiyotik tedavisine başlandı doğuma kadar gecmes8 gerekmis