araspoyraz zeynepckmm kişisel gelişim kitapları çok sıkıcı geliyor bana. Sürükleyici romanlari seviyorum . Tavsiye alabilirim..😌 Türk yazarlardan çok yabancı okumayı daha çok seviyorum
zeynepckmm araspoyraz Sarah jio nun tüm kitaplarını okuyabilirsiniz gerçekten çok güzel ve asla elinizden bırakamıyorsunuz 🥰
zhrabrk zeynepckmm ben genelde polisiye gizem seviyorum ondada Ahmet Ümit , jean-christophe grange ve tess gerritsen en sevdiğim yazarlar. Gelişim kitapları beni aşırı sıkıyo okuyamıyorum😀
zeynepckmm zhrabrk Ahmet Ümit in kitapları çok önüme çıkıyor ama henüz kitapları ile tanışmak nasip olmadı okumadım inşallah bir gün okurum 🤗 sanırım kişisel gelişimi pek seven yok ya dndnd
zhrabrk zeynepckmm istanbul hatırasıyla başlayın derim sonra zaten bi bakmışsınız bütün kitaplarını okumuşsunuz öyle büyü gibi birşey😂
arilanki_ fredrik backman- endişeli insanlar kitabını okuyorum ben şu an güzel ilerliyor tavsiye ederim
zhrabrk zeynepckmm ahmet ümitin kitapları şu şekilde bi kısım bilgi niteliğinde bi kısım roman niteliğinde asla sıkılmıyorsun.
arilanki_ zeynepckmm acemi bi banka soyguncusu bi banka soymaya çalışıyor ve 8 kişiyi rehin alıyor. kitapta bu 8 kişinin hayatlarını olaya bakış açılarını farklı farklı anlatıyor. kesinlikle tavsiye ederim. polisiye kitap kulvarında değil ancak okuması çok keyifli ve sıcacık bi kitap
Kubraaa_o Holly- stephen king okuyorum cinayet romanı. Bebiş için ‘bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler?’ Okuyorum. Bir de masal kitabı aldım onu da bebişe sesli okuyorum 😁